Itt van 3 altcoin, amihez még azelőtt hozzájuthatsz, hogy a Bitcoin kilőne

A kriptopiac döntő változás előtt áll. A piac a SEC első amerikai Bitcoin ETF jóváhagyására vár, az elemzők pedig pozitív hatást várnak a Bitcoin árára vonatkozóan. Annak ellenére, hogy az elutasításnak csekély esélye van, a potenciális jóváhagyás a piac bővülése mellett egy esetleges „add el a híreket” reakciót is hozhat. Azaz a jóváhagyás után rövid konszolidációs szakasz következhet.

Ebben a dinamikus környezetben három altcoin tűnik vonzó lehetőségnek, amivel a portfólió diverzifikálására is van mód. A Bitcoin pályájához hasonló növekedési potenciállal rendelkező altcoinokat mutatunk a bővülő kriptopiacon.

A 3 legjobb altcoin, amelyből még a kilövés előtt vásárolhatsz:

  • Solana (SOL): Hatékonyságban és sebességben felülmúlja az Ethereumot, egyre nagyobb piacot hódít az intelligens szerződések terén.
  • Aptos (APT): Egy döntő pillanat előtt áll a közelgő tokenek feloldásával, ami befolyásolja majd a piaci pozícióját is.
  • Sei (SEI): A navigálás a piaci volatilitás és visszaesések között kihívás, a befektetői bizalom helyreállítására kell most összpontosítani.

ScapesMania: Újonc a kriptográfiai színtéren

A ScapesMania egy egyedülálló játékökoszisztéma, ahol a kriptovaluta ismeretekkel rendelkezők csoportja egyesíti erőit az alkalmi játékosok élénk közösségével, megnyitva az utat a jelentős növekedés felé. A ScapesMania közösség nyüzsög a lelkesedéstől, ami abban a több mint 3 680 000 dollárban is megmutatkozik, amelyet a közösségi/lakossági hozzájárulásokból gyűjtöttek össze eddig.

Scapesmania banner

A token birtokosok támogatása

A ScapesMania biztosítja, hogy a résztvevők pontosan azt kapják, amire vágynak: a játékosok élvezhetik kedvenc időtöltésüket, míg a kriptók szerelmesei kihasználhatják az ökoszisztéma teljesítményét és alakíthatják jövőjét a DAO segítségével. Mindezt anélkül, hogy részt kellene venni a játékban.

Ezenkívül a ScapesMania tokenek birtoklása extra jutalmakat is biztosít. Az előértékesítéshez való csatlakozással akár 107%-os bónuszhoz is hozzáférhetsz. Ajánlói jutalmakat is szerezhetsz, ha bemutatod a ScapesMania-t barátaidnak. Ezenkívül a token birtokosok részt vehetnek a token visszavásárlási és égetési eseményein, valamint a stakingre is lehetőség nyílik.

Lehetőség a bővülésre

A ScapesMania a hatalmas, 376 milliárd dolláros játékipar része, és növekedési potenciálját ez a virágzó piac támasztja alá.
A nagyobb platformokon már szerepel a ScapesMania és várhatóan hamarosan a jelentősebb tőzsdékre is felkerül, erről jelenleg is folynak a tárgyalások. A tőzsdei platformokon való debütálás után a tulajdonosok nagyobb likviditásra és könnyebb hozzáférhetőségre számíthatnak.

A ScapeMania kilátásai

A ScapesMania tokenek jelenleg szinte ingyen vannak, érménként mindössze 0,00621 dollárba kerülnek az előértékesítés során. Mivel az utolsó értékesítési szakasz ára 0,01 USD, a korai befektetők 1,6-szoros megtérülésre számíthatnak a ScapesMania előértékesítésének befejezése után.
Az innovatív alapkoncepció, a robusztus tokenomika, a szakaszos bónuszok és a tulajdonosok részére nyújtott előnyök tovább növelhetik a projekt értékét a jövőben. Most a legjobb a pillanat, hogy a ScapesMania tulajdonosok közösségének tagjává válj.

>>> Csatlakozz a kedvezményes előértékesítéshez a hivatalos oldalon <<<

Twitter promo
Biztosíts magadnak még nagyobb nyereséget azzal, hogy élsz a 10%-os bónusz lehetőségével a ScapesMania oldalán! Használd a VMM180 kódot fizetéskor a szövegmezőben, hogy még jobb ajánlatot kapj a kriptovalutára. Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Solana (SOL): Az óriásokat is felülmúlja a kulcsfontosságú teljesítménymutatókban

A Solana SOL Price SOL Price már megelőzte az Ethereumot ETH Price ETH Price a heti stabilcoin utalások terén, mutatva növekvő befolyását az intelligens szerződésekre specializálódott platformok között. A Solana (SOL) a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb lánc iránti célkitűzése vonzza a fejlesztőket és a kereskedőket is, tükrözve erős piaci pozícióját.

Noha jelentős növekedésre készül, a Solana (SOL) kihívásokkal néz szembe a fejlődő piacokon, versenyelőnyének és az ár pályájának megőrzése érdekében el kell kerülnie a szabályozási kockázatokat.

Aptos (APT): Hatásra való felkészülés token feloldással

Az Aptos (APT) kritikus pillanat előtt áll a 24 millió token közelgő feloldásával, amelyek a forgalomban lévő készletének több mint 8%-át teszik ki. Ez pedig aggodalmakat vet fel a mennyiségével és az ár trendjével kapcsolatban is. A közelmúltbeli emelkedések ellenére a token árfolyama ingadozásokat mutatott, ami potenciálisan gyengülő bikapiaci trendet jelez a feloldást övező bizonytalanság közepette.

Míg a további tokenek megjelenése növelhetik a likviditást és elősegíthetik a növekedést, az Aptos-nak (APT) meg kell felelnie ezeknek a kihívásoknak, hogy hosszú távon is sikereket érhessen el, és be tudja vonzani a fejlesztőket és a felhasználókat az ökoszisztémájába.

Sei (SEI): A piaci turbulencia utóhatásainak felmérése

A Sei (SEI) a közelmúltban 3%-os áresést tapasztalt a széles körben elterjedt pánik eladások közepette, ami rávilágított az egyedi kihívásokra. Aggodalomra ad okot a SEI jövőjét illetően az, hogy a csökkenő kiskereskedelmi érdeklődés a tulajdonosok lelkesedésének csökkenését sugallja, ezért a platform fellendülése kulcsfontosságú lesz a rövid távú árfolyam pályájának meghatározásában.

Miközben a Sei (SEI) a bizonytalanságok között úszik, a piaci volatilitás és a külső tényezők közepette, kérdéses, hogy képes lesz-e visszanyerni a bizalmát. Ez ugyanis kritikus fontosságú lesz a hosszú távú potenciál kiaknázása szempontjából.

Következtetés

Az első amerikai Bitcoin ETF-re számító dinamikus kriptopiacon négy figyelemre méltó altcoin – a Solana (SOL), az Aptos (APT), a Sei (SEI) és a ScapesMania – egyedülálló növekedési potenciállal jelenik meg. Nevezetesen, a ScapesMania innovatív játékökoszisztémája az elmúlt hónapokban fokozott érdeklődést váltott ki, amelyet az ígéretes előértékesítés és a robusztus fundamentumok is segítik, így potenciálisan vonzó választás lehet a hozzáértő kereskedők számára.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***