Miért vesznek a befektetők Pushd-t (PUSHD) a Polygon vagy Shiba Inu helyett?

A befektetők folyamatosan keresik azokat a projekteket, amelyek valamiképp kitűnnek a többi közül. Annak ellenére, hogy az olyan bevált lehetőségek, mint a Polygon (MATIC) vagy a Shiba Inu (SHIB) különleges funkciói és árfolyamváltozásai miatt komoly népszerűséget tudhatnak magukénak, egy új játékos, a Pushd is folyamatosan a figyelem középpontjába kerül a decentralizált piacterek feltörekvő játékosaként.

Ebben a cikkben áttekintjük, miért hajlanak az elemzők inkább a Pushd és társai felé a versenytársakkal szemben, és bemutatjuk, milyen egyedi jellemzők mentén különbözik a projekt a többi kriptovalutától.

Polygon (MATIC): az Ethereum skálázási megoldása, jelentős növekedéssel

A Polygon (MATIC) folyamatos növekedést tudhat maga mögött, gyarapodó ügyfélbázisának és a token felértékelődésének köszönhetően. Ez azért történik, mivel egyre több ember szeretne gyors átutalásokat megvalósítani a kriptovalutákkal. Az oldalláncok, a proof-of-stake és a Plasma egyedülálló egyvelege miatt a Polygon (MATIC) kiemelkedik a többi megoldás közül, egyre több decentralizált alkalmazást (dapp) vonz, és valóságos kreatív központként szolgál. Az NFT-üzlet növekedése szintén hozzájárul a Polygon (MATIC) sikeréhez. Jelenleg több mint 500 dapp otthonaként szolgál, összesen 6,8 milliárd dollárnyi zárolt értékkel. A Polygon (MATIC) legutóbbi sikerei ellenére az elemzők most azt vizsgálják, mi teszi a Pushd-t olyan különlegessé.

Shiba Inu (SHIB): volatilis árfolyamgörbén navigálva

A Shiba Inu (SHIB) komoly nehézségekkel néz szembe, mivel az állandó árfolyamváltozások medvés trendet vetítenek előre a coin árfolyamában. Miközben a Shiba Inu (SHIB) kritikus fontosságú indikátorokat – például az 50 napos exponenciális mozgóátlagot – tör át, a pályája is bizonytalanabbá válik. Bár a jelenlegi támaszszint 0.000009569 dolláron egy potenciális felépülést hozhatna a token számára, továbbra is fennáll az esetleges csökkenés veszélye. A befektetők nagy óvatossággal figyelik a Shiba Inu (SHIB) mozgásait, és inkább a stabilitást és növekedést ígérő alternatívák után néznek.

Pushd (PUSHD): decentralizált e-commerce a jövőbeni növekedésért

A Pushd jelenleg előértékesítésének második fázisánál tart, a tokeneket pedig vonzó, mindössze 0,048 dolláros áron kínálják. Miközben forradalmasítja a decentralizált e-commerce-t, a Pushd olyan ágazati óriásokkal venné fel a versenyt, mint az Amazon vagy az eBay. Innovatív megközelítésével teret kínál az online kereskedésre, a vásárlásra és eladásra, valamint az árverezésre is. A platform felhasználóbarátságával, az ügyfél-azonosítási követelmények kiküszöbölésével, valamint a magánélet-védelmi hozzáállásával tűnik ki a konkurenciája közül. A blokklánc elveihez igazodva a platform lehetővé teszi a felhasználók számára a kriptovalutákkal való zökkenőmentes tranzakciókat az azonnali, konverziós swap szolgáltatásán keresztül.

A várakozások szerint 6 billió dollárosra gyarapodó e-kereskedelmi szektorban a Pushd lehet az első olyan platform, amely forradalmat hozhat az ágazatba az olyan problémákra adott válaszaival, mint a magas díjak és a fizetési késedelmek, amelyek jelenleg a hagyományos piactereket sújtják.

A jövő egyik vezető kriptopénzeként pozicionálva a Pushd jelenlegi, 0,048 dolláros előértékesítési ára vonzza azokat a befektetőket, akik irányítási jogokat és részesedést szeretnének kapni az ígéretes jövőből. A teljesített auditokkal és az élethosszig tartó likviditászárolással a Pushd egy meggyőző befektetési lehetőségként kecsegtet, potenciálisan jelentős áremelkedésre számítva a 2024-es bikapiac során.

További információkért a Pushd (PUSHD) előértékesítésével kapcsolatban látogasd meg weboldalukat.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***