Hatalmas BTC-kiáramlás a tőzsdékről, a Retik Finance 2,2 millió dollárt szerzett, az Ethereum Cancun frissítésre készül

A kriptovaluták terén naponta történnek fejlesztések, amelyek befolyásolják a piacot és alakítják a digitális eszközök jövőjét. Ebben a cikkben három jelentős eseményt fogunk megvizsgálni, amelyek a közelmúltban történtek a kriptotérben. Kiemelve a Bitcoin tömeges kiáramlását a tőzsdékről, a Retik Finance előértékesítésének figyelemre méltó sikerét és az Ethereum Cancun frissítésre való felkészülését.

Hatalmas Bitcoin kiáramlás a tőzsdékről

A BTC Price BTC Price , a kriptovaluták úttörője a közelmúltban jelentős kiáramlást tapasztalt a tőzsdékről, ami a piaci dinamika jelentős változását jelzi. Az adatokból kiderül, hogy a Bitcoin-alapú befektetések jelentős, 32,8 millió dolláros kiáramlást tapasztaltak az elmúlt héten. Emellett a rövid lejáratú Bitcoin befektetési termékek is 0,3 millió dolláros kiáramlást tapasztaltak. Mindezek ellenére a Bitcoin kereskedési aktivitás továbbra is erőteljes maradt. A héten összesen 3,6 milliárd dolláros kereskedési volument regisztráltak. Ez a szám jelentősen meghaladja az 1,6 milliárd dolláros éves átlagot, ami rávilágít a befektetők és a kereskedők aktív szerepvállalására a kriptovaluták terén. A kiáramlások egybeesnek a Bitcoin árfolyamának némi csökkenésével az elmúlt héten, az árfolyam körülbelül 5%-ot esett. A cikk írásakor 43.107 dolláron kereskednek vele, és ez a csökkenés egy nyolc hetes, egymást követő heti emelkedéssorozat végét jelentette. A Bitcoin árfolyamának ingadozása folyamatos piaci volatilitásra és izgalmas befektetői hangulatra utal, a kereskedők pedig fokozott figyelemmel kísérik az eszköz mozgását.

A Retik Finance előértékesítése átlépte a 2,2 millió dollárt

A Retik Finance, a kriptovaluták világának feltörekvő szereplője, az előértékesítéssel rövid idő alatt jelentős mérföldköveket ért el. A cikk írásakor a Retik Finance előértékesítése átlépte a 2,2 millió dollárt. Az előértékesítés, amely jelenleg a 3. szakaszban van, Retik tokeneket (RETIK) kínál 1 RETIK = 0,050 dollár árfolyamon. Ebben a szakaszban az előértékesítés 67,68%-on áll, ami a befektetők lelkesedését mutatja. Az USDT-ben összegyűjtött teljes összeg 2.326.208 dollár, ami a cikk írásakor hozzáadódik a 3.700.000 dolláros teljes célhoz. Figyelemre méltó, hogy a Retik Finance a jelenlegi előértékesítési szakaszban rendelkezésre álló 85.000.000 tokenből 57.524.140-et értékesített, ami a nagy keresletet és az erős befektetői érdeklődést jelzi. Mivel az előértékesítés következő szakaszában a token árát 20%-kal, 0,060 dollárra emelik, a résztvevők élénken figyelik a fejleményeket, azzal a céllal, hogy biztosítsák részesedésüket a Retik Finance ígéretes ökoszisztémájában.

>> Kattints ide a RETIK token megvásárlásához <<<<

Az Ethereum a Cancun frissítésre készül

Az Ethereum, a piaci kapitalizáció alapján a második legnagyobb kriptovaluta. Most egy jelentős frissítésre készül, amelyet Cancun frissítésnek neveznek. Ez a frissítés jelentős fejlesztéseket hoz az Ethereum hálózatában, a skálázhatóságra, a biztonságra és a hatékonyságra összpontosítva. A Cancun frissítés egyik figyelemre méltó jellemzője a proto-danksharding bevezetése. A danksharding az Ethereum 2.0 (Serenity) frissítés utolsó fázisát jelenti, amelynek célja az adatkezelés és a tranzakció-feldolgozás javítása. A proto-danksharding ennek az innovatív sharding mechanizmusnak a prototípusaként szolgál, amely potenciálisan forradalmasíthatja az Ethereum teljesítményét. A Cancun frissítés várhatóan több kulcsfontosságú előnnyel jár az Ethereum felhasználók számára. Ezek közé tartoznak a gyorsabb tranzakció-feldolgozási idő, a tranzakciós költségek csökkentése és az optimalizált adatkezelés, amelyek mind hozzájárulhatnak a zökkenőmentesebb felhasználói élményhez. Fontos azonban megjegyezni, hogy az ilyen frissítések bizonyos kockázatokkal járhatnak, különösen a meglévő okosszerződésekre gyakorolt hatás és az új adattárolási technikák integrálása tekintetében. 2023 októberére tervezték eredetileg az Ethereum Cancun frissítését, az új becsült megjelenési dátumot azonban csak 2024 első felére tűzték ki. Ez a késedelem mutatja, hogy az ilyen jelentős frissítésekhez milyen aprólékos tervezésre és tesztelésre van szükség a hálózat stabilitása és biztonsága érdekében.

Összefoglalva, a kriptotér állandó fejlődésben van, és az olyan figyelemre méltó események, mint a Bitcoin kiáramlása, a Retik Finance előértékesítési sikere és az Ethereum közelgő Cancun frissítése alakítják az iparág pályáját. A digitális eszközök világát továbbra is a dinamizmus és az innováció mozgatják, és egy lehetőségekkel és előrelépésekkel teli jövőt ígérnek. Kripto-rajongóként és befektetőként az ilyen fejleményekről való tájékozottság elengedhetetlen ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozhassunk ebben a folyamatosan változó környezetben.

Kattints ide és vegyél részt a Retik Finance előértékesítésében

Látogass el az alábbi linkekre további információért a Retik Finance (RETIK) – ről:

Weboldal: https://retik.com/

Fehér könyv: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Linktree: https://linktr.ee/retikfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***