Melyik lesz a következő nagy kriptó? Itt vannak legjobb altcoinok, amelyek gazdaggá tehetnek 2024-ben

A kriptovaluta jó piac ellenálló képességet mutat a Bitcoin (BTC) 43 000 dollár körüli értéke mellett, a karácsony estéjén bekövetkezett rövid zuhanás ellenére. Mindeközben az altcoinok jelentős növekedést mutatnak a piac egészén, ez a trend rávilágít az altcoinok iránt növekszik az érdeklődés, a befektetők a Bitcoin BTC Price BTC Price alternatíváját keresik.

2024 közeledtével a kripto piac talán egy másik korszakba lép, amelyet a nagyobb növekedési potenciállal rendelkező kisebb projektek hajtanak majd. Ma hat blokklánc projektet gyűjtöttünk össze, amelyek potenciálisan gazdaggá tehetnek majd 2024-ben és utána.

ScapesMania: Új versenyző a kripto arénában

A jelenlegi piaci körülmények között a ScapesMania vonzó lehetőség a korai befektetők számára. Ez az úttörő projekt több mint 2 718 000 dollárt gyűjtött össze kizárólag a közösségi/lakossági szektorból, és folyamatosan napi 60 000-109 000 dollár finanszírozást tud felmutatni.

A ScapesMania legfontosabb jellemzői

A ScapesMania nem egy szokásos kriptoeszköz; ez egy vibráló játékökoszisztéma, amely mind az alkalmi játékosok, mind a kripto ismeretekkel rendelkező közönség érdekeit szolgálja. Játékosként nem kell foglalkozni a kriptovaluták bonyolultságával, ahhoz, hogy élvezni tudjuk a lenyűgöző játékokat. A másfelől a tokentulajdonosok játék nélkül is bezsebelhetik az ökoszisztéma fejlődésének jutalmait, és maguk is alakíthatják a jövőt.

A ScapesMania már most is nagy viszhangott keltett a nagyobb weboldalakon, és tárgyalások folynak a kiemelt tőzsdékre való bevezetéséről is.

Scapesmania banner

Előértékesítési lehetőségek

A korai elővételi szakaszban a ScapesMania ára 0,005168 dollár. Az érménként 0,01 dolláros jegyzési ár mellett a korai befektetők 2,2-es hozamra számíthatnak.

Sőt, a ScapesManiahoz csatlakozva bónuszok széles tárháza nyílik meg, összesen akár 127%-ban, valamint olyan exkluzív lehetőséghez jutathatnak a befektetők, mint a token visszavásárlás, az égetés és a staking.

A mai 50%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenekhez szinte ingyen lehet hozzájutni. Ahogy minden egyes értékesítési szakasz kibontakozik, az ár tovább fog nőni, és az előértékesítés végén eléri a 0,01 dolláros árfolyamot tokenenként. Most lehet a tökéletes alkalom, hogy csatlakozz a ScapesMania tulajdonosainak köréhez.

>>> Csatlakozz a kedvezményes előértékesítéshez a hivatalos oldalon <<<

Scapesmania twitter promo

Ha már mindennel megismerkedtél, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy egyedülálló lehetőség a számodra: egy speciális kód, az FPD133. A korlátozott idejű ajánlat a cikk megjelenése után csak korlátozott ideig érvényes. Ez a legjobb esély a 10%-os bónusz megszerzésére, csak írd be az FPD133 kódot a speciális mezőbe a pénztárnál. Cselekedj gyorsan, az óra ketyeg.

Solana (SOL): 120 dollárra tör

sol grafikon

A Solana SOL Price SOL Price piaci értéke a közelmúltban jelentősen megugrott, áttörve a 120 dolláros határt. A Solana (SOL) árfolyampályája kifejezetten pozitív volt, a kereskedők a 150 dolláros árfolyam szintet vették célba. Ez az ambiciózus cél tükrözi az erős piaci hangulatot és várható értéket.

A jövőre nézve a Solana (SOL) további növekedésre készül. Ez az út azonban nem mentes teljesen a kihívásoktól.

Aptos (APT): Az emelkedés megértése fontos

apt grafikon

Az Aptos (APT) figyelemreméltó teljesítményt tudott felmutatni a közelmúltban, értéke több mint 8%-kal nőtt 24 óra leforgása alatt. Az Aptos (APT) jövője ígéretesnek tűnik, és további növekedési potenciált tud felmutatni. Fontos azonban figyelembe venni a kripto piacon rejlő bizonytalanságot, beleértve a piaci ingadozásokat és a feltörekvő altcoin versenytársakat.

Sui (SUI): Terjeszkedés a DeFi irányába

sui grafikon

A Sui (SUI) egyre nagyobb lendületet kap a decentralizált pénzügyi (DeFi) szektorban, és olyan jelentős események jönnek a jövőben, mint a Solend hitelezési protokoll, amely bejelentette, hogy elindul a Sui (SUI) blokkláncán. A Sui (SUI) árfolyam helyzete szorosan összefügg a DeFi térben való alkalmazhatóságával. Az új integrációk és partnerségek révén lehetőség nyílik a piaci érték növekedésére is.

Sei (SEI): 50%-os ugrás előre

sei grafikon

A Sei (SEI) értéke a közelmúltban jelentősen megugrott, 50%-os növekedést tudott felmutatni, ami sok kripto óriás profitját felül tudta múlni. A Sei (SEI) árát pozitívan befolyásolta technológiai fejlesztései is.

A jövőre nézve a Sei (SEI) képes folytatni felfelé ívelő pályáját, amelyet egyedülálló tulajdonságai és piaci vonzereje mozgat.

Near Protocol (NEAR): Szemtől szemben az 5 dolláros mérföldkővel

near grafikon

A Near Protocol (NEAR) ára emelkedő tendenciát mutat, a piac pedig már az 5 dolláros mérföldkövet célozta meg. Ez a cél a Near Protocol (NEAR) pozitív hangulatát és emelkedő kilátásait tükrözi a piacon.

A Near Protocol (NEAR) jövője optimistának tűnik, és további növekedési potenciállal rendelkezik. Az előttünk álló út azonban nem mentes kihívásoktól, beleértve a piaci volatilitást és a befektetői érdeklődés fenntartásának szükségességét.

Következtetés

A kriptovaluta piac, ahol a Bitcoin (BTC) stabilan 43 000 dollár körül tart, jelentős elmozdulást mutat az altcoinok irányába, ami a kripto tér szélesebb körű diverzifikációját jelzi. 2024 közeledtével az altcoinok jelentős szereplőkké válnak.

A legfrissebb adatok alapján úgy tűnik, hogy a nagyobb potenciális nyereség az altcoinok esetében nyilvánvaló. A ScapesMania hihetetlen potenciállal rendelkezik, és sok szakértő szerint a legnagyobb nyereséget hozó kriptovalutává válhat a jövőben.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***