3 kriptovaluta, amivel 2024-ben fellendítheted a portfóliódat

Mikulás-ralira számítanak az elemzők az év végén a kriptopiacon, amelyet olyan tényezők hajtanak, mint az amerikai Federal Reserve negatív felhangú megjegyzései és a Bitcoin Spot ETF esetleges jóváhagyása. Az ünnepi szezon történelmi ingadozása ellenére a jelenlegi piac óvatosan optimista kilátásokat sugall.

2024-re előre tekintve bizonyos kriptovaluták, köztük a Cardano (ADA), a Sui (SUI), az Osmosis (OSMO) és a ScapesMania, kitűnnek egyedi tulajdonságaikkal és ígéretes kilátásaikkal. Ezek az érmék viszik a címlapokat, és lehetőséget kínálnak arra, hogy potenciálisan jelentős hozamot érjenek el a következő évben.

ScapesMania: Egy feltörekvő csillag a kripto univerzumban

A ScapesMania vonzó lehetőség a korai befektetők számára. Ez az úttörő projekt több mint 2 610 000 dollárt gyűjtött már össze kizárólag a közösségi/lakossági szektorból, és folyamatosan napi 51 000-92 000 dollár finanszírozást tud felmutatni. Egyre nagyobb teret hódít a ScapesMania az első számú kripto média platformokon, és ismert kripto influenszerektől kap elismerést.

Scapesmania banner

A ScapesMania legfontosabb jellemzői

A ScapesMania egy élénk játékökoszisztéma, amely mind az alkalmi játékosok, mind a kripto ismeretekkel rendelkező közönség érdekeit szolgálja. Játékosként nem kell foglalkozni a kriptók bonyolultságával, ahhoz hogy élvezni tudjuk a magával ragadó játékmenetet. Másfelől a token tulajdonosok játék nélkül is learathatják az ökoszisztéma eredményességének jutalmát, és alakíthatják a projekt jövőjét.

A projektet az iparág vezető biztonsági cégei auditálták, ami bizalmat kelt a korai befektetőkben.

A ScapesMania már most is sokakat megmozgat a nagyobb weboldalakon, és tárgyalások folynak a kiemelt tőzsdékre való bevezetéséről is.

>>> Csatlakozz a kedvezményes előértékesítéshez a hivatalos oldalon <<<

Előértékesítési lehetőségek

A korai elővételi szakaszban a ScapesMania ára 0,004568 dollár. Az érménként 0,01 dolláros jegyzési ár mellett a korai támogatók 2,2-es hozamra számíthatnak.

Sőt, a ScapesManiahoz csatlakozva bónuszok széles tárháza nyílik meg, összesen akár 127%-ban részesülhetünk bónuszokban, valamint olyan exkluzív lehetőségekhez juthatunk hozzá, mint a token visszavásárlás, az égetés és a staking.

A mai 60%-os kedvezménnyel a ScapesMania tokenek ára szinte ingyen van. Ahogy minden egyes további értékesítési szakasz kibontakozik, az ár nő, és az előértékesítés végén eléri a tokenenkénti 0,01 dollárt. Ez most a tökéletes alkalom, hogy csatlakozz a ScapesMania tulajdonosok köréhez.

ScapesMania Twitter promo

Csatlakozz a ScapesManiahoz, és tárd fel a még nagyobb nyereség lehetőségét a TUA140 kóddal! Szerezz be több ScapesMania tokent ugyanazzal a ráfordítással, az igen nagy, 10%-os bónusznak köszönhetően. Az ajánlat a cikk megjelenése után csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess! Írd be a TUA140 kódot, miközben tokeneket vásárolsz a weboldalon.

Cardano (ADA): Bikapiaci előrejelzés a piaci ingadozások közepette

ada grafikon

A Cardano (ADA) jelenleg a reflektorfényben van, és a hónap eleje óta már 70%-os emelkedés volt tapasztalható. 0,63 dolláros árfolyam a 2020 júniusában látott bikapiaci heti keresztezési mintát követ, ami egy esetleges meteorikus emelkedést hozhat magával.

Tyler Strejilevich elemző már 6000%-os emelkedést jelzett előre, ami 33,55 dollárig viheti az árfolyamot. Az ilyen előrejelzések azonban spekulatívak, tekintettel a kriptopiac volatilitására és kiszámíthatatlanságára.

Sui (SUI): A kripto adatok egyszerűsítése

sui grafikon

A Mysten Labs által kifejlesztett Sui (SUI) egy első rétegű blokklánc, amely leegyszerűsíti a kripto adatátvitelt. A korábbi Facebook mérnökök által vezetett Sui innovatív megközelítése kiküszöböli a hagyományos tárcák szükségességét azáltal, hogy lehetővé teszi a globális pénzátutalásokat a szabványos web2 azonosítókon keresztül.

A “zkLogin” rendszer két nulla-ismereti igazolást alkalmaz a tranzakciók hitelesítéséhez, ami potenciálisan növelheti az érdeklődést és az elfogadottságot. A pontos előrejelzések azonban kihívást jelentenek a piaci volatilitás és a változó iparági dinamika miatt.

Osmosis (OSMO): A DeFi lendület megszerzése a cél

osmo grafikon

Az Osmosis (OSMO), egy decentralizált tőzsde a Cosmos ökoszisztémában. Jelentős növekedést ért el az utóbbi időben a nagyobb frissítésekkel, ami megnövekedett kereskedési volumenhez vezetett. Az OSMO token 100% fölé emelkedett az elmúlt hónapban, ami túltett a főbb kriptovaluták visszafogott teljesítményén.

Az Osmosis közelmúltbeli pozitív lendülete a kereskedési volumen növekedésével párosulva kedvező kilátásokat sugall, de a kripto piac ingadozása bizonytalanná teszi a jövőbeli mozgásokat. Ezenkívül az UX Chainnel javasolt egyesülés javíthatja az Osmosis pozícióját a DeFi-ben, azonban az új változók hatással lehetnek a piaci teljesítményre is.

Következtetés

Mivel a kripto piac potenciális Mikulás-ralira számít, amelyet az eszközárak év végi megugrása jellemez, 2024-ben számos kriptovaluta jelent meg a portfóliók lehetséges megerősítőjeként. Az óvatosan optimista piaci kilátások közepette a ScapesMania tűnik a legjobb választásnak a múltbeli dinamika alapján.

Web: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***