A következő kriptoóriás: a Bitcoin Spark készen áll arra, hogy túlragyogja a bitcoint

Világszerte sokan próbálnak meggazdagodni a kriptókból. Szakértők szerint a Bitcoin Spark (BTCS) készen állhat arra, hogy túlszárnyalja a Bitcoint (BTC) a vagyonteremtésben.

A bitcoin még mindig milliomosokat teremt?

Miközben a figyelemre méltó növekedés kétségtelenül milliomosokká tette a korán érkezőket, a bitcoin (BTC) segítségével történő vagyonteremtéshez vezető út egyre nagyobb kihívást jelent, különösen a korlátozott pénzeszközökkel rendelkezők számára. Egyetlen BTC magas ára, amely jelenleg 25 000 dollár felett van, azt jelenti, hogy a szerényebb forrásokkal rendelkező egyének csak a töredékét engedhetik meg maguknak. Bár ez még mindig jelentős hozamot eredményezhet, ha a bitcoin értéke tovább emelkedik. Az exponenciális növekedés, amely ahhoz szükséges, hogy egy kis kezdeti befektetésből milliomossá váljanak, bizonytalan kilátásokkal kecsegtet. Ráadásul a bitcoin árfolyamának emelkedésével a jelentős pénzügyi veszteség kockázata is nő, ami sokak számára kevésbé elérhetővé teszi a befektetést.

Túl késő már bitcoint venni?

A bitcoin árfolyamának évek óta tartó emelkedése miatt néhányan úgy érezték, hogy lemaradtak a hajóról. Azonban még nem késő. A bitcoin vagyonteremtési potenciálját nem kizárólag a múltbeli teljesítménye, hanem a hosszú távú kilátásai határozzák meg. Míg egy egész bitcoin megvásárlása sokak számára elérhetetlen lehet, a bitcoin töredékének megvásárlásának lehetősége lehetővé teszi a befektetők számára, hogy részt vegyenek benne. Még akkor is, ha nem engedhetnek meg maguknak egy teljes érmét. Mindazonáltal a kriptopénzek piaca jelentősen fejlődött, és az olyan projektek, mint a Bitcoin Spark (BTCS), jobb alternatívákat kínálhatnak a vagyonteremtéshez.

Bitcoin Spark

A Bitcoin Sparkról azt mondják, hogy újraírja a Bitcoin történetét. Ez a Bitcoin hard fork megtartja elődje tokenomikáját. A BTCS is korlátozott készlettel, 21 millió érmével rendelkezik. Ugyanakkor olyan új technológiákat vezet be, amelyek saját útjára indítják a siker felé.

A Bitcoin Spark blokklánc rövidebb blokkidővel, megnövelt tranzakciós képességekkel és lényegesen több csomóponttal rendelkezik. Ez a tranzakciók gyorsabb feldolgozását és alacsonyabb költségeket jelent, így jobb alternatívát jelent a kisebb és napi kriptotranzakciók számára. Emellett a Bitcoin Spark jelentősen növeli a hasznosságát az okosszerződések és decentralizált alkalmazások (DApps) támogatásával. A blokklánc egy zökkenőmentesen integrált okosszerződés-réteggel rendelkezik, több végrehajtási rendszerrel, amelyek egyedülálló hálózati véglegességet érnek el. Ez biztosítja a skálázhatóságot, és elősegíti a sokszínűséget, mivel a fejlesztők számos magas és alacsony szintű programozási nyelvet használhatnak.

Emellett a Bitcoin Spark egy saját konszenzus mechanizmust használ, amely a felhasználókat a blokkok megerősítéséért és a feldolgozási teljesítményükkel való hozzájárulásért jutalmazza, ez az úgynevezett Proof-of-Process (PoP). Ez az innovatív mechanizmus azonban exponenciálisan csökkenti a többlet teljesítményre jutó jutalmakat, így biztosítva egy igazságosabb elosztási rendszert. Ez, a hálózat hatalmas csomópontjaival kombinálva, valódi decentralizációt biztosít azáltal, hogy korlátlan számú validálót tesz lehetővé. Érdekesség, hogy a Bitcoin Spark csapata még egy Windows, macOS, stb. rendszerekkel kompatibilis hálózati validáló alkalmazást is biztosít.

A Bitcoin Spark alkalmazás

A validátorok által biztosított feldolgozási teljesítményt a hálózat ügyfelei távoli számításokra használják majd, akik a szolgáltatásért a BTCS segítségével fizetnek. A generált bevétel 97%-a, valamint az újonnan veretett BTCS és a megerősített blokkokból származó tranzakciós díjak a validátorok között oszlik meg, a fennmaradó 3% pedig a hálózat fejlesztésére megy.

Ezenkívül a Bitcoin Spark alkalmazás és a weboldal tartalmazni fog kis réseket a hirdetések számára, amelyeket a közösség ellenőriz majd, hogy a decentralizációs eszme fenntartása mellett garantálja a biztonságot. A hirdetők szintén BTCS-ben fognak fizetni, a bevétel 50%-át, valamint a hirdetések ellenőrzéséért járó extra ösztönzőket a hálózat résztvevői kapják.

A Bitcoin Sparkot (BTCS) jelenleg 3,00 dollárért árulják 7%-os bónusszal és egyéb előnyökkel az ICO (Initial Coin Offering) 7. fázisában. A BTCS 10 dolláron indul, ami ezen a szinten több mint 355%-os nyereséget jelez a befektetők számára. A kripto szakértők szerint a Bitcoin Spark nagy növekedési és elfogadási potenciállal rendelkezik, sokan azt állítják, hogy a nem túl távoli jövőben a 100-szoros megtérülés is lehetséges.

Tudj meg többet a BTCS tokenről és az ICO-ról

Weboldal: https://bitcoinspark.org/

BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***