Megbukott a DEXTools auditon a MineLab, míg a Bitcoin Minetrix egyre jobban pörög

Kapaszkodj meg, a Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) Bitcoin-felhőbányászati projekt a szeptember 27-ei indulása óta már több, mint 882 000 dollárt gyűjtött az előértékesítése során. Feladatául nem kevesebbet választott, minthogy tokenizálja a Bitcoin-felhőbányászatot, és ezáltal új életet leheljen az iparágba.

Amikor azonban egy ennyire átgondolt és innovatív felhasználású token megjelenik, ott az átverésekkel is számolni kell. Így történhetett, hogy október 8-án megjelent a MineLab érme is a decentralizált tőzsdéken, és máris 10 300%-os árfolyam-emelkedést produkált. Sajnos erős gyanúk vannak arra, hogy ez az érme csupán egy átverés.

Sajnos a Bitcoin egyébként vonzó felhőalapú bányászata terén vigyázni kell, mert akadnak olyan műveletek a piacon, melyek során a befektetők soha többé nem látják viszont a pénzüket.

A Bitcoin Minetrix azzal előzi meg ezeket a problémákat, hogy egy teljesen automatizált szolgáltatást alkalmazva, Ethereum intelligens szerződésekkel kezeli a pénzügyi folyamatokat. Ergo a készpénz soha nem cserél gazdát.

A BTCMTX érme előértékesítése jelenleg az első szakaszban jár, amely október 16-án ér véget. Persze ha az első szakaszban kitűzött cél hamarabb teljesül, könnyen lemaradhatunk a legalacsonyabb, 0,011 dolláros árról. A következő szakasznál alkalmazott ár már 0,0111 dollár.

Érdemes sietni, mert az eddig összegyűjtött 882 000 dollár már meghaladta az első szakasz eladási tervének (1.540.000 dollár) a felét. Egyébként a 4 milliárd $BTCMTX teljes készletének akár 70%-a is megvásárolható az előértékesítés folyamán.

Bitcoin Minetrix a MineLab ellen: ki jön ki győztesen a csatából?

Biztonsági szempontból fontos információ, hogy a Bitcoin Minetrixet a Coinsult blokkláncbiztonsági cég auditálja. Az audit során nem akadtak problémák.

A MineLab háza táján azonban valószínűleg van mit sepregetni, hiszen az egyébként is kevés információt tartalmazó honlapjukon szó sincs auditról.

minelab audit risk

Forrás: https://coinmarketcap.com/dexscan/ethereum/0xc5b757d7fc0034949e742cb252956ffdbc007ed7/

A MineLab érme esetén az is kifejezetten riasztó, hogy a DEXTools automatizált szerződésellenőrző rendszerek jelentős biztonsági rést találtak rajta. Ez azt jelenti, hogy akár az összes pénztárca is törlődhet egyszerre, majd a csapat tagjai az egyenleg visszaállításával el tudják utalni a pénzeszközöket a közvetlen ellenőrzésük alatt álló pénztárcákba. Úgy tűnik, a gyanúnk nem alaptalan, mert több Twitter-felhasználó jelentette, hogy az egyenlegük lenullázódott.

A potenciális MineLab-vásárlók számára a likviditás hiánya sem biztató. A Team Finance oldalra kattintva azt látjuk, hogy nincsenek zárolt tokenek.

Jelenleg az látszik, hogy a MineLab árfolyama jócskán visszaesett, ami még tovább növeli a gyanakvásunkat.

minelab-coinmarketcap

Forrás: https://coinmarketcap.com/dexscan/ethereum/0xc5b757d7fc0034949e742cb252956ffdbc007ed7/

A Bitcoin Minetrix csapata azt tervezi, hogy az érme decentralizált tőzsdéken való megjelenésekor zárolják majd a likviditást, és a központi tőzsdéken való jegyzést is megcélozzák.

A Mine Lab volumene a cikk írásakor mindössze 111 000 dollár volt, és a token-tulajdonosok száma elég alacsony, 414 fő. Ha egy érme esetében ilyen nagy árfolyam-emelkedést tapasztalunk, jó esély van a piaci manipulációra.

Akárhonnan nézzük, a MineLab sietve összerakott honlapja sem meggyőző. Van egy “bányászat indítása” gomb, amelyre kattintva egy regisztrációs felület jön be. A honlapon keresve sem találunk whitepaper-t, de azt megtudjuk, hogy a székhelyük az Egyesült Királyságban van.

Végül el kell mondjuk, hogy ugyan a felhőbányászat 3%-os hozamát hirdetik, de erre nincs kielégítő magyarázat.

Most hasonlítsuk össze a MineLab projektjét a Bitcoin Minetrixszel.

Csalómentes övezet: A Bitcoin Minetrix-szel biztonságos a felhőbányászat

Amint azt már említettük, a Bitcoin Minetrixet a Coinsult auditálta, és mind az audit, mind a whitepaper részleteit elolvashatjuk a honlapon.

A MineLab székhelye az Egyesült Királyságban van, és a kriptopromóciókra vonatkozó új brit törvények lehetséges szabályozási kérdéseket vetnek fel.

A Bitcoin Minetrix székhelye azonban a garantáltan kripto-barát Grúziában található.

bitcoinminetrix-fooldal

Annak, aki a MineLab-be szeretne befektetni, nem feltétlenül tiszta, hogy honnan származik a bevétel. A Bitcoin Minetrix-nak viszont jól kidolgozott stake-to-mine rendszere van, amely során a lekötésért cserébe felhőbányászati krediteket lehet venni.

A MineLab-bal ellentétben a Bitcoin Minetrix-szal már akkor kereshetsz a lekötésekkel, amíg az érme előértékesítése zajlik. Amikor pedig véget ér, elindul a stake-to-mine rendszer.

Vásárolj most $BTCMTX tokeneket, és kösd le őket, hogy tied lehessen a jelenlegi 676%-os hozam

A Bitcoin Minetrix esetében a 4 milliárd $BTCMTX értékű teljes tokenkínálatból 7,5%-ot tesznek félre a lekötésekre. Két féle passzív jövedelmet is szerezhetsz.

Először is, a $BTCMTX tokenek lekötésével minden egyes előállított ETH blokkért 158,5 $BTCMTX-et kaphatsz.

Jelenleg már több, mint 61 millió $BTCMTX került lekötésre.

A második bevételi forrás a bányászati tevékenységből ered a stake-to-mine mechanizmusra való áttérés után. Az is biztató, hogy a csapat ennek ügyében már több felhőszolgáltatóval is folytatott tárgyalásokat.

Mi úgy látjuk, hogy a MineLab-bal ellentétben a Bitcoin Minetrix biztosan valódi.

Ha pedig még mindig bizonytalan vagy, hogy mibe fektess be, olvasd el a Gleam által szervezett 30 000 dolláros Minedrop nyereményjáték részleteit a Bitcoin Minetrix honlapján.

A YouTube kripto influencerek szerint a Bitcoin Minetrix nagy durranás lesz

A kripto-szakértők szó szerint sorban állnak azért, hogy támogassák a Bitcoin Minetrixet.

Mivel már nem megvalósítható az, hogy átlagemberek egy szál laptoppal bányásszanak Bitcoint – gondoljunk csak a hatalmas, és megfizethetetlen villamos energia költségekre – a Bitcoin Minetrix felhőalapú bányászati megközelítésével új reményt ad nekik.

A Bitcoin Minetrix egyszerű, tokenizált belépési lehetőséget biztosít a Bitcoin-bányászatba. Nézd csak, hogy vallott róla Michael Wrubel a 310 000 előfizetőjének:

Austin Hilton kripto szakértő elemző úgy gondolja, hogy a Bitcoin Minetrix-szel minden bizonnyal egy rejtett gyöngyszemre bukkant, amely meg fogja zavarni a Bitcoin bányászatát.

A több mint 20 000 előfizetővel bíró Jacob Crypto Bury előértékesítési elemző kiemeli a Bitcoin Minetrix 10x-es megtérülési potenciálját.

Conor Kenny, a 165 ezer főt számláló YouTube influencer is a Bitcoin Minetrixnek szurkol: imádja a projekt egyszerűségét, és a hétköznapi emberek számára is megnyíló passzív jövedelemszerzési lehetőségeket:

Végül, de nem utolsósorban hadd hozzuk fel példaként a YouTube-on 116 000 feliratkozóval rendelkező Humphries, aki szintén a Bitcoin Minetrix platform passzív jövedelmi lehetőségeire összpontosít:

Így vásárolj Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) tokeneket

A $BTCMTX token megvásárlásához szükséged lesz a következőkre: ETH, USDT, BNB vagy bankkártya. Ha ETH-val vásárolsz, akkor akár azonnal le is kötheted a tokeneket.

Csatlakoztasd a pénztárcádat, határozd meg, mennyit szeretnél befektetni, és ha az Ethereum blokkláncot használod, hagyj némi összeget a tárcádban a tranzakciós díjak fedezésére (körülbelül 10-20 dollár) is.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**