Néhány dollárból milliók? A korai befektetések aranyat érnek

A hihetetlenül volatilis kriptoszektorban nem csupán veszteségekről, hanem fantasztikus profitról is sűrűn lehet hallani. Azonban még az ismert történetekhez képest is kimagasló hozamot ért el egy kereskedő, hála mesteri időzítésének.

Képzeld csak el, hogy még mások előtt megvásárolsz néhány dollárért cserébe egy tokent, aminek az értéke aztán a 700,000-szeresére ugrik fel egyetlen év alatt. A történet egyik főszereplője a Shiba Inu token, a másik pedig egy hihetetlenül szerencsés befektető (aki akár te is lehettél volna), aki szinte mikroszkopikus áron jutott hozzá a $SHIB tokenhez.

Kisbefektetőtől a milliomosig

2020 októberében egy kereskedő akinek csak a kriptotárcacíme ismert, mindössze 17 dollár értékben vásárolt $SHIB tokent. Ekkor mindössze 0.0000000001dolláron állt a Shiba Inu értéke, és még viszonylag alacsony volt a befektetők részéről az érdeklődés.

Egy évvel később, 2021 októberben már 0.00008854 dollárért lehet hozzájutni a népszerű mém kriptohoz. Ez különösen jó időszak volt a teljes szektor számára, hiszen a bitcoin értéke is ekkor érte el az azóta is álomszerűnek tűnő 69,000 dolláros csúcsértéket. A Shiba Inu bikafutamja a korai befektetők számára maximálisan 885,400-szoros hozamot jelentett ekkor.

Vagyis aki a kezdet kezdetén 17 dollárt fektetett be, ekkor 15 millió dollárt vett fel.

Ahogy az látható, a mesés vagyonnak az egyik legfontosabb feltétele, hogy jókor szállj be egy projektbe. Hiszen kétségtelen, hogy a legkorábban vásárolt tokeneket lehet később a legmagasabb áron eladni.

Bár a mikroszkopikus áru Shiba Inuhoz már nem lehet hozzájutni, ennek ellenére van egy új projekt, ami akár a $SHIB sikereit is képes lehet megismételni.

Ha nem szeretnél kihagyni egy páratlan lehetőséget, érdemes adnod egy esélyt a következő évek sztárjának, a Meme Kombatnak.   meme-kombat-presale-stake

Meme Kombat: ideális befektetés aktív és passzív jövedelemért

Bár a mém kriptok piaca hatalmas, mégis az olyan egyedi szereplőknek köszönhetően mint a Meme Kombat, mindig képes megújulni. A projekt ugyanis a natív ERC-20 $MK használatával képes a befektetők számára magas aktív, továbbá állandó passzív bevételt is, akár egyidőben is biztosítani.

Különleges mivolta miatt a napokban indult előértékesítést követően a Meme Kombat bevétele meghaladta a 330,000 dollárt és a jelek szerint ez a tempó csak gyorsulni fog.

A gyűjtés kapcsán már az beszédes volt, hogy az $MK értékesítéséből az első órában sikerült több mint 50,000 dollár értékben eladni. Ilyen indulást követően egyáltalán nem csoda, hogy a legtöbb kereskedő és elemző azonnal felkapta a fejét a Meme Kombatra.

Meme Kombat: Játék és profit egyetlen platformon

Mielőtt részletesebben elmerülnénk a Meme Kombat megtérülésének esélyeiben, nézzük meg milyen bevételeket lehetőségeket kínál az ökoszisztéma.

A legtöbb mém érme esetében elmondható, hogy semmilyen felhasználási módról nem beszélhetünk. Általában egy elragadó, sokak által ismert mém stílusát használják a készítők, azonban a tokent semmilyen módon nem lehet felhasználni.

Ezzel szemben a Meme Kombat egy páratlan megoldás segítségével, már a kezdetektől fogva rendelkezni fog felhasználási területtel. Már az előértékesítés során lehetőséget kapnak a befektetők, hogy stakelés segítségével állandó bevételt tudjanak szerezni. A hamarosan induló stakelésen éves szinten a befektetők összesen 112%-os bevételt érhetnek el, $MK érmék formájában.

Ez azonban még csak a kezdet, hiszen később különböző csatákon keresztül további bevételeket lehet majd szerezni. Az évadokra bontott eseményeken összesen 11 mém token “méri összes tudását”.

Ekkor azok a felhasználók akik lekötötték az érméiket, kedvenc mémeikkel kártyaformában vívhatnak majd csatákat egymás, illetve a számítógép ellen. A csaták nyertese további $MK-ban fog részesülni.

Amennyiben neked a csaták kevésbé fekszeken, úgy akár mások ütközeteire is köthetsz fogadásokat. Ekkor nem csupán a nyertesre tehetsz téteket, hanem a csata egyes elemeire is.

Mivel mindezt kizárólag azok vehetik majd igénybe akik stakelik a rendelkezésükre álló $MK-t, így a tokenek képesek lesznek hosszú távon is megőrizni értéküket.

Szintén fontos még kiemelni a projekt tokenomikáját. Szemben ugyanis a legtöbb mém kezdeményezéssel, a készítők saját részükre egyáltalán nem különítettek el tokeneket. A teljes érmekészlet fele az előértékesítés ideje alatt kerül eladásra, további 30% pedig a stakelésre és a jutalmakra lesz fordítva. A fennmaradó 20% fele-fele arányban a DEX listázás költségeit, illetve a közösségi jutalmakat fogja majd fedezni.

Adj egy esélyt a millióknak

Ahogy azt írásunk elején említettük, már minimális befektetéssel is milliókat lehetett keresni a Shiba Inuval. Azonban ez csak akkor volt lehetőséges, amikor a kereskedők még a $SHIB korai időszakában vásároltak.

Akkor még senki nem is sejtette, micsoda pályafutásra számíthat a Shiba Inu, ezért is vettek belőle viszonylag kevesen.

A Meme Kombat kezdeti piaci mérete egészen csekély, 10 millió dollár lesz, továbbá a minimális befektetési limit csupán 10 dollár. Ezeknek köszönhetően már alacsony kiadással is bebiztosíthatod a helyed a korai támogatók táborában. Továbbá a listázást követően az árfolyam pillanatok alatt képes lesz a sokszorosára emelkedni.

A vásárláshoz mindössze egy kriptotárcára, illetve USDT, ETH vagy BNB kriptok valamelyikére lesz szükséged.

Ha szeretnéd a projektet alaposabban megismerni, vagy részletesebben érdekel a vásárlás folyamata, a magyar nyelven is elérhető weboldalon keresztül mindent megtudhatsz.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**