Itt vannak a tokenek a 100-szoros szorzó lehetőségével

Mialatt a kriptovaluta piac az elmúlt időszakban bizonytalanságról bizonytalanságra hánykolódik, a népszerűbb tokenek, mint például a Stacks (STX), az ApeCoin (APE) és a VC Spectra (SPCT) egyre inkább felkeltik a befektetők érdeklődését. Az említett tokenek 100-szoros profitot is termelhetnek, ahogy ugyanennyit lehet velük bukni is.

Vizsgáljuk meg ezeket a potenciálisan 100x hozamot kínáló érméket.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT<<

Összegzésképpen:

  • A szakértők 128%-os emelkedést prognosztizálnak az STX tokennél a Stacks Nakamoto hálózatfrissítését követően
  • Az ApeCoin (APE) ára jelentősen esett, értékének több mint 50%-át elveszítette
  • A korai SPCT-befektetők egy sikeres kriptotőzsdei listázás esetén 2023-ban tízszeres megtérülést érhetnek el

Stacks (STX) kombinálja a Bitcoint (BTC) és az okosszerződéseket

A Stacks (STX) egy érdekes újítás, ami okosszerződés funkciót vezet be a Bitcoin (BTC) blokkláncán. Más szóval, a Stacks (STX) az a híd, amely integrálja az okosszerződés funkciókat a Bitcoin első rétegén (BTC). A Stacks proof-of-transfer konszenzusrétege lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy okosszerződéseket fejlesszenek és aktiváljanak a Bitcoin főhálózatán. A Stacks (STX) kapu lehet a decentralizált alkalmazások (dappok) világához, az NFT-khez és a DeFi-hez, a Bitcoin ekoszisztémájában. A rendkívüli felhasználási esetei piaci előértékelés alapján a legjobb 50 digitális eszköz közé katapultálhatják. 2023 negyedik negyedévében jön a Stacks (STX) Nakamoto frissítése. Az esemény a várakozások szerint magasabbra tolja az STX piaci értékét. A szakértők Stacks ár előrejelzése szerint az STX várhatóan 128%-kal 1,10 dollárra emelkedik a frissítés után. Habár a Stacks (STX) 2023-ban nem biztos, hogy 100-szoros hozamot ér el, profit-várakozási szempontok alapján befektetésre ajánlott kriptográfiai. Nézzük meg, hogy az ApeCoin és a VC Spectra kínálhat-e ilyen lehetőségeket.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT<<

Zuhan az ApeCoin (APE), a végét járja az NFT-piac?

A nem helyettesíthető tokenek piaca 2023 áprilisától fogva hanyatlóban. A visszaesés oda vezetett, hogy a népszerű NFT témájú érmék, köztük az ApeCoin (APE) értékük jelentős részét elvesztették.

A CryptoSlam, a digitális eszközök piacának megfigyelője augusztus és szeptember között 34,08%-os NFT-piaci visszaesésről számolt be. Más kriptovalutákhoz hasonlóan a piacon az ApeCoin árfolyama meredeken csökkent, mivel a medvés hangulat jelentős eladásokhoz vezetett szeptember elején.

Míg augusztus 30-án 2,40 dolláron zárolt, a szeptember 1-i összeomlás jelentős, 55%-os árfolyam esést, az ApeCoin 1,11 dollárig bukott. Hasonlóképpen, a Bored Ape Yacht Club, amely az ApeCoin mögötti inspiráció volt, szintén jelentős, 72%-os éves árcsökkenésen van túl.

Következésképpen a szakértők azt sejtetik, hogy az NFT-piac valószínűleg nem fog talpra állni idén. A hangulattal összhangban az elemzők arra számítanak, hogy az ApeCoin ára 2023 végére akár 0,87 dollárra is csökkenhet. Ez a csökkenés az APE értékének további 21,6%-os értékvesztését jelentheti.

A VC Spectra (SPCT) 10-szeres befektetéssel arányos megtérülést ígér

Annak ellenére, hogy viszonylag új a kriptográfiai szcénában, a VC Spectra (SPCT) már most felülmúl néhány ismert szereplőt a piacon. A decentralizált fedezeti alap teljesítménye alapján az altszezon kiemelkedő pénzkeresőjeként is kitűnhet.

Nemcsak potenciális pénzkeresőként tűnhet ki a kriptográfia világában, hanem egyben mint platform is a befektetési célok nyereséges megvalósítása érdekében. Az SPCT befektetők passzív jövedelmet élvezhetnek a negyedéves stake jutalmak és a token-visszavásárlási program révén, ami mellé a token tartásával szavazati jog és ingyenes új projekt hozzáférés is társul.

Az SPCT a VC Spectra fókuszpontja, amely a Bitcoin blokkláncon futó BRC20 tokenként szolgál. A deflációs funkcióval az SPCT-t úgy tervezték, hogy idővel egyre kisebb kínálattal rendelkezzen, ez a mechanizmus a jövőbeni értéknövekedést célozza.

A VC Spectra figyelemre méltó sikert ért el privát befektetési körei során, és 2,4 millió dollárt gyűjtött össze. Ez az eredmény a nyilvános előértékesítés során is folytatódott, ahol a harmadik szakaszban a VC Spectra három beiktatott áremelkedésen van túl, jelenleg 0,044 dollárért lehet megvásárolni.

A VC Spectra (SPCT) árfolyamára további jelentős, 81,81%-os növekedés vár az előértékesítés következő szakaszaiban, amikor is a végére eléri a 0,080 dolláros szintet. Ez azt jelenti, hogy a korai VC Spectra (SPCT) befektetők kezdőtőkéjük tízszeresére emelkedhet egy sikeres tőzsdei listázás és a dump elkerülése esetén. A VC Spectra jelenleg 50%-os bónusz token allokációt kínál a befizetésekre, a további vonzó kedvezmények mellett.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről itt:

Elővétel: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io
Távirat: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***