A FOMC hozzáállása akadályozza a BTC szárnyalását, míg ez a bitcoin alternatíva 100-szoros potenciállal rendelkezik

Az amerikai Szövetségi Nyíltpiaci Bizottság (FOMC – Federal Open Market Committee) óvatos hozzáállása hátráltatja a bitcoin potenciális növekedését. Eközben a bitcoin egy új alternatívája elképesztő, 100-szoros növekedési potenciállal tűnik ki. A Bitcoin Spark körül hatalmas az izgatottság az ICO-ja miatt, és készen áll arra, hogy magára vonja a szektor figyelmét, és teljesen átformálja a digitális eszközök szektorát.

Mi az a FOMC?

A FOMC a Federal Open Market Committee (Szövetségi Nyíltpiaci Bizottság) rövidítése. Ez az Egyesült Államok központi bankrendszerének, a Federal Reserve-nek az egyik bizottsága. A FOMC felelős a monetáris politikával kapcsolatos fontos döntések meghozataláért, beleértve a kamatlábak megállapítását és a pénzkínálat irányítását. Ezek a döntések jelentősen befolyásolják a gazdaságot, befolyásolják a hitelfelvételi költségeket, a foglalkoztatottságot és az inflációs szintet. A bizottság rendszeresen ülésezik, hogy értékelje a gazdasági körülményeket és meghatározza az ország gazdasági céljainak támogatására alkalmas intézkedéseket. A Federal Reserve célja az infláció megfékezése, és a régóta kívánt 2%-os inflációs rátát szeretnék elérni.

BTC árfolyam

A Bitcoin kiemelkedő szerepe a kriptovaluták világában abból ered, hogy úttörő volt, és széles körben elismerik hozzáadott értékét. A blokklánc technológiájának decentralizált jellege és megváltoztathatatlan főkönyve révén nagyfokú biztonságot és átláthatóságot kínál. A limitált 21 millió bitcoint tartalmazó készlete az arany szűkösségéhez hasonlóan növeli az értékét, és páratlan piaci kapitalizációra repítette a bitcoint. Azonban az olyan altcoinok, mint például a Bitcoin Spark, kiemelkedő alternatívát kínálnak arra, hogy orvosolják a Bitcoin hiányosságait.

A kriptopiacok furcsa módon ellenálltak a legújabb makrogazdasági fordulatoknak. Mivel a FOMC valószínűleg folytatja a kamatláb szigorítását, a bitcoinnal az elmúlt hat hónap nagy részében 25 000 és 31 500 dollár közötti sávban kereskedtek. A BTC árfolyama jelenleg 26 636 dolláron cserél gazdát, ami hat hónapos viszonylatban több mint 2,57%-os csökkenést jelent.

A Bitcoin Spark (BTCS): A 100-szoros bitcoin alternatíva

A BTCS a bitcoin izgalmas 100-szoros potenciállal rendelkező alternatívájaként van pozicionálva. Ez az innovatív kriptopénz a Bitcoinban látott korlátokat igyekszik kiküszöbölni, és új perspektívát kínál a digitális eszközök között. Egyedülálló Proof-of-Process megközelítésével és jelentős növekedési potenciáljával a Bitcoin Spark meggyőző lehetőségként tűnik ki a jelentős hozamot kereső befektetők körében.

A projekt bemutatta a Bitcoin Spark alkalmazást is, és a bevételtermelésre, a bányászati jutalmak igazságos elosztására és az okosszerződésekre összpontosít. A Bitcoin Spark alkalmazás megkönnyíti az ökoszisztéma különböző aspektusait, beleértve a bányászatot és a jutalmak elosztását. A Bitcoin Spark elkötelezett a valódi decentralizáció megvalósítása mellett a bányászati folyamatban, elősegítve a hozzáférhetőséget és az egyszerű használatot, miközben garantálja a biztonságot. Minél több résztvevő vesz részt, annál biztonságosabbá válik a hálózat a lehetséges 51%-os támadásokkal szemben. Az alkalmazás egyszerűsége lehetővé teszi a bányászok számára, hogy külső poolokhoz való csatlakozás vagy a jutalmak megosztása nélkül, egyszerűen kezdjenek bele a bányászásba.

Bitcoin Spark alkalmazás

Bitcoin Spark

A projekt olyan mechanizmusokat vezet be, amelyek bevételt generálnak olyan szolgáltatásokon keresztül, mint a CPU bérbebeadás és a reklámozás, a jutalmazási rendszer javítása és a közösségi elkötelezettség ösztönzése. A Bitcoin Spark az alkalmazásban és a weboldalon megjelenő hirdetések révén szerez extra bevételt. Ennek a reklámbevételnek körülbelül a fele a csapatot támogatja, fedezve a karbantartási és egyéb igényeket, míg a fennmaradó részt a bányászok és a résztvevők között osztják szét. A hirdetési költségek a kereslet függvényében változnak. A nagyobb kereslet magasabb árat és kevesebb hirdetési időt jelent, amíg algoritmikusan meg nem határozzák a méltányos értéket. A közösség segít felügyelni a hirdetési tartalmakat, biztosítva, hogy azok megfeleljenek a szabályoknak és az etikai irányelveknek. Emellett az okosszerződések is integrálódnak a hálózatba, bővítve annak funkcióit és lehetséges felhasználási eseteit.

A BTCS ICO a hatodik fázisban tart és továbbra is szárnyal. A korábbi befektetők nagyot kaszálhatnak a korai bónuszokban. A BTCS az ICO-t megfizethető 1,50 dolláros áron indította, jelenleg 2,75 dolláron áll és emelkedik. Így a korai befektetők 393%-os és annál is nagyobb hozamot kaszálhatnak. A BTCS ára várhatóan eléri a 10 dollárt a november 30-i indulás után.

Tudj meg többet a Bitcoin Sparkról itt:

Weboldal: https://bitcoinspark.org/

Vásárolj BTCS-t itt: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***