Miért szárnyalhatja túl a Bitcoin Spark a Solanát és az XRP-t?

A bizonytalanságokkal teli környezetben elengedhetetlen annak megértése, hogy a Bitcoin Spark (BTCS) miért tűnik ki potenciális éllovasként, amely az inflációs nyomás időszakában olyan kriptovalutákat szárnyalhat túl, mint a Solana (SOL) és az XRP.

XRP árfolyam-előrejelzés

Az XRP árfolyama jelenleg tartósan csökkenő tendenciát mutat, és nincsenek a trendfordulóra utaló nyilvánvaló jelek. Az elemzők egy kisebb likviditási hullámot követő közelgő 26%-os korrekciót várnak. A Ripple bikáknak aktívnak kell lenniük, hogy áttörjék a 0,532 dolláros ellenállási szintet és legyőzzék a medvéket.

Solana árfolyam-előrejelzés

A Solana (SOL) jelentős eladást tapasztalt az FTX kriptoeszközök likvidálásáról szóló hírek közepette. A Solana árfolyama megrekedt, és 18,42 dollár körül ellenállásba ütközik. Az elemzők arra figyelmeztetnek, hogy hacsak a bikák nem törnek ki, a SOL folytathatja lefelé tartó pályáját, áttörve a közeli 17,34 dolláros támaszt, mielőtt a pszichológiai 16,00 dolláros tartományba zuhanna. Egy ilyen lépés 12%-os csökkenést jelentene a SOL számára.

Mi a Bitcoin Spark?

A Bitcoin Spark egy új Bitcoin fork, amely arra törekszik, hogy megoldja elődei korlátait, és a kriptopénz új korszakát hozza el. Ennek ellenére a maximális tokenkínálat 21 millió, megtartva a szűkösségi tényezőt, amely a BTC-t a világ egyik legkeresettebb eszközévé tette, sőt, buzgón hasonlítják az aranyhoz.

A Bitcoin Spark hálózat gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat biztosít a rövid blokkidővel, a megnövelt egyedi blokk tranzakciós kapacitással és a csomópontok hatalmas számával. Emellett skálázhatóbb platformot kínál a különféle okosszerződések és decentralizált alkalmazások (DApps) számára, többrétegű felépítésével. Több végrehajtási rendszert tartalmaz, amelyek mindegyike a főhálózaton éri el a véglegességet.

A Bitcoin Spark az ICO (elsődleges érmekibocsátás) szakaszában van, jelenleg 2,50 dollárért lehet BTCS-t venni, és 9%-os bónuszt kínál az 5. fázisban. Az ICO-ba már sokan befektettek, mindössze öt hét alatt 1,4 millió dollár gyűlt össze.

Miért teljesít jobban a Bitcoin Spark az infláció idején más kriptovalutáknál?

A gazdaságpolitika által befolyásolt volatilis piacon az eszközök árfolyamai gyakran drámaian ingadoznak, mivel a befektetők a fiat valutában keresnek menedéket. A Bitcoin Spark ezt a kihívást úgy kezeli, hogy megváltoztatja a blokkláncok bevételszerzésének és a résztvevők ösztönzésének módját.

A hálózat a Proof-of-Process (PoP) néven ismert újszerű konszenzusmechanizmust alkalmaz, amely a bányászokat a blokkok megerősítéséért és a bányászati eszközeik feldolgozási teljesítményéhez való hozzájárulásért jutalmazza. A feldolgozási teljesítmény a nap nagy részében kihasználatlanul ül a különféle eszközökön világszerte. A felhasználók ezt a teljesítményt olcsón és hatékonyan “bérbe adják” olyan szervezeteknek vagy magánszemélyeknek, akiknek sürgősen szükségük van további számítási erőforrásokra, a Bitcoin Spark segíthet a bányászoknak bevételt hozni. A távoli adatfeldolgozás, amely be van ágyazva abba, ahogyan a tranzakciók a hálózaton véglegesítésre kerülnek, egy önfenntartó és nyitott terméket hoz létre, amely a bika és a medve ciklusokban legitim bevételi forrást biztosít. Figyelemre méltó, hogy a PoP egy olyan algoritmussal lesz kombinálva, amely exponenciálisan csökkenti a jutalmakat plusz teljesítmény esetén, hogy biztosítsa az igazságosabb elosztást. Ez, a hálózat hatalmas csomópontjainak számával egyesítve, lehetővé teszi, hogy még az alacsony teljesítményű eszközökkel rendelkezők is profitot termeljenek. A projekt fejlesztőcsapata még egy könnyű és biztonságos alkalmazást is biztosít, amely lehetővé teszi a Windows, Mac OS, Linux, iOS és Android felhasználók számára, hogy részt vegyenek ebben a folyamatban.

Ezenfelül a Bitcoin Spark a blokklánc felfedezőjébe és alkalmazásába nem tolakodó reklámhelyeket is be fog építeni. A hirdetéseket a közösség fogja felügyelni, így biztosítva hitelességüket a Bitcoin Spark hálózat hitelességével együtt. Ez a virágzó marketing iparágat csapolja meg, lehetővé téve a bányászok és a fejlesztőcsapat számára, hogy a bányászatból származó bevételeket marketingbevételekkel egészítsék ki.

Ezekkel a változatos bevételi forrásokkal a Bitcoin Spark jó helyzetben van ahhoz, hogy kiválóan boldoguljon a Web3 ökoszisztémában, amelyet egyedi felhasználási esetek és zárt bevételi rendszerek jellemeznek, így az infláció idején is robusztus választás lehet.

További információ a Bitcoin Sparkról:

Weboldal: https://bitcoinspark.org/
BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***