A Bitcoin egészen 15 ezer dollárig esik? A Bitcoin Spark mutathatja a választ

A Bitcoin árfolyamváltozása erősen befolyásolja a teljes kriptopiac mozgási irányát. A digitális eszköz 2009-ben indult Satoshi Nakamoto, egy anonim kriptográfiai figura által, hogy decentralizált alternatívát kínáljon a modern centralizált pénzügyi rendszerekkel szemben, amelyeket a kormányok és banki intézmények, például a központi bankok vezetnek. A Bitcoin megjelenése nyitotta meg a kriptopiac felívelését, amely jellemzően eléggé volatilis. A Bitcoin most egy komoly eséssel néz szembe, amely során akár 15 000 dollárig is visszaeshet az árfolyam. A kimenetet a mögöttes makrogazdasági tényezők befolyásolják, amelyek valószínűleg a medvés hangulatot erősítik.

Jó befektetés-e a Bitcoin?

A Bitcoin lenyűgöző futást tudhat maga mögött a megalakulása óta. A kriptoeszköz felülmúlta a nagy befektetési cégek, köztük a BlackRock által kínált hozamokat is, mivel igencsak jövedelmező és kiemelkedő hozamokat kínál minden eszközosztályhoz képest is az 1 éves, 5 éves és 10 éves időhorizonton belül is. Az eszköz a globális befektetési szektorban is utat tört magának, ami a nagyvállalatok és befektetési társaságok beszállását hozta el. Az eszköznek kiváló lehetőségei vannak arra, hogy folytassa ezt az erős menetelést felfelé. A Bitcoin Spark azonban jobb befektetéseket kínál a korai beszállóknak, és ezért a legjobb választás lehet minden típusú befektető számára.

A Bitcoin befényesíti a Bitcoin Sparkot is

A vezető kriptovaluta teljesítménye az utóbbi időben kiemelkedő volt. Azonban megjelent egy új Bitcoin alternatíva, a Bitcoin Spark is, amely a teljes kriptoszektor átformálását ígéri. A Bitcoin Spark mögöttes tokenomikája a Bitcoint másolja. A projekt maximális BTCS-készlete 21 millió darab. Ami azonban megkülönbözteti a Bitcointól, az az, hogy a tokenkészlet nagy részét (16,45 millió tokent) a bányászpoolok között osztják szét, és bányászjutalomként adják oda a hálózat működtetőinek. Az elosztás több mint 120 évig fog tartani, ha a bányászpoolok tokenkészlete állandó marad.

A Bitcoin Spark célja, hogy egy átlátható blokklánc alapú hálózat legyen. Az elszámoltathatóság elősegítése érdekében három platform, a Contract Wolf, a Vital Block és a Cognitos már teljeskörúen auditálta a projektet, amely során az okosszerződéseket és a személyazonosságának ellenőrzésének folyamatát vizsgálták. Mindhárom auditáló platform részletes auditálási jelentéseket tett közzé, amelyek bemutatják a Bitcoin Sparkot működtető okosszerződés mögöttes részleteit is.

bitcoin spark

Jól halad az előértékesítés

A Bitcoin Spark jelenleg az előértékesítési szakaszban van, és minden egyes tokent 2,50 dollárért árulnak a folyamatban lévő ICO 5. fázisában. Minden vásárlás után 9%-os bónuszt kapnak a befektetők a korai részvételük elismeréseként.

A Bitcoin Spark belső értéke lényegesen magasabb, mint a mögöttes árfolyam, és azok a befektetők, akik az ICO-ban való vásárlással vesznek részt a projektben, jelentős jutalomban részesülnek. Az egyes BTCS tokenek indulási árát 10 dollárra rögzítették, ami azt jelenti, hogy azok a befektetők, akik az 5. fázis vége előtt BTCS tokeneket vásárolnak, 436%-os hozamot érhetnek el a befektetett tőkéjük után. Ez jobb megtérülés ahhoz képest, amit a Bitcoin az év hátralévő részében adhat.

A Bitcoin Spark bányászati folyamata óriási mértékben különbözik a Bitcoinétól. A Bitcoin bányászati folyamata nagy mennyiségű villamos energiát igényel, és magas kezdeti kiadási költségek jellemzik. A hálózat azonban máshogy működik, ezért a bányászati tevékenységek elvégzéséhez alacsony villamosenergia-felhasználást és kevésbé összetett bányászati berendezéseket igényel. Ez növeli a bányászok számát az ökoszisztémában, javítva annak decentralizációját és biztonságát. Ez így teljesen ellentétes lesz a Bitcoin bányászattal, amelyet most két nagy bányászcég ellenőriz, akik a bányászati tevékenységek több mint 50%-át felügyelik.

További információk a Bitcoin Saprkról:

Honlap: https://bitcoinspark.org/

BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***