Lesz-e 1 dollár a Shiba Inu? A szakértők inkább a VC Spectrát (SPCT) ajánlják

Elindult a vita arról, hogy a Shiba Inu (SHIB) elérheti-e az 1 dolláros árfolyamszintet. Miközben a szkeptikusok a SHIB potenciáljáról csevegnek, a vezető kriptovaluta szakértők másra koncentrálnak. Nagy figyelmet fordítanak ugyanis a VC Spectra (SPCT) új blokklánc ICO-ra, egy életképesebb befektetési lehetőségre. Lássuk, mi állhat a háttérben.

>>VÁSÁROLJ MÉG MOST SPCT TOKENEKET<<

Elérheti-e a Shiba Inu az 1 dolláros árfolyamot?

A Shiba Inu (SHIB), az egyik legjobb kriptopénz, ami jelentős érdeklődést váltott ki a kriptovaluta közösség körében, különösen a SHIB 2021-es árfolyamemelkedése miatt. A SHIB 2021. október 28-án érte el a 0,000088 dolláros csúcsot, majd 2023. szeptember 11-re 0,000007 dollárra süllyedt, ami 92%-os esést jelent.

Felmerült tehát a kérdés: a Shiba Inu megdöntheti-e az 1 dolláros árfolyamot?

Meginghatatlanul optimisták a Shiba Inu (SHIB) támogatói és remélik, hogy a Shiba Inu következő megállója az 1 dolláros szint lesz. Az adatokban mélyebbre ásva azonban, a Shiba Inunak az 1 dolláros mérföldkőhöz a jelenlegi árról körülbelül 13.198.410%-os növekedést kellene produkálnia. De még egy elérhetőbb cél megdöntése, például a 0,01 dollár elérése is 131,984%-os emelkedést igényelne.

Tekintettel a SHIB szeptember 11-ei 4,34 milliárd dolláros piaci kapitalizációjára, az 1 dolláros érték elérése 550 billió dollárt meghaladó piaci kapitalizációt jelentene. Összehasonlításképpen, a világ összes országának összesített GDP-je 100 billió dollár körül mozog. Számos Shiba Inu híroldal és kripto szakértő azt állította, hogy az 1 dolláros szint megdöntése, különösen a jelenlegi forgalomban lévő kínálat mellett, jelentős Shiba Inu érmeégetés nélkül gazdaságilag és elméletileg teljesen valószínűtlen.

A Shiba Inu (SHIB) 1 dollárig tartó útja az elkötelezett közösség nagy lelkesedése ellenére hatalmas növekedést és a globális gazdasági panoráma jelentős változását igényelné. A befektetőknek az optimizmust a realizmussal egy asztalhoz kell ültetniük. A kriptovaluta szakértők éppen ezért előnyben részesítik a VC Spectra (SPCT) tokent, mely 220%-os megtérülést ígér.

Miért kedvelik a kriptovaluta szakértők a VC Spectrát (SPCT)?

Nem könnyű kiszúrni a következő nagy durranást a top ICO listáról. Az viszont érzékelhető, amikor a kriptovilág megbízható hangjai elkezdenek támogatni egy adott érmét. Az utóbbi időben ez a reflektorfény a VC Spectra (SPCT) felé irányult.

A VC Spectra (SPCT) körüli felhajtás elsősorban annak köszönhető, hogy már a bevezetése előtt is erősen szerepel. Az SPCT tokent az előértékesítés 3. szakaszában 0,025 dollárért kínálják. Azok, akik korán kockáztattak, máris nagyszerű eredményeket tapasztalhatnak (bár a nyereséget még nem kapták kézhez, mivel még az előértékesítés javában tart). Az 1. szakasz résztvevői 212,5%-kal növelhetik befektetéseiket, a 2. szakasz résztvevői pedig 127,27%-nak örülhetnek majd. Ezek a pozitív számok az egyik fő oka annak, hogy sok szakértő optimistán áll a projekthez.

A VC Spectra (SPCT) jövője fényesnek tűnik, így érdemes lehet a jelenlegi árfolyamon fontolóra venni az SPCT megvásárlását. A 4. szakaszban árfolyama 0,033 dollárra emelkedhet, ami 32%-os ugrást jelent. Az előértékesítési időszak végére 0,08 dolláros árfolyamot, azaz 220%-os megtérülést ígérnek.

A VC Spectra (SPCT) a kereskedés különleges megközelítése miatt különbözik a többi projekttől. A VC Spectra algoritmikus kereskedést alkalmaz, fejlett modelleket és nagy sebességű algoritmusokat használ a hozamok optimalizálására és a kockázatok minimalizálására. A stratégia megalkotása előtt technikai elemzést, amely a grafikonokat tanulmányozza, illetve fundamentális elemzést végez, ami a gazdasági és pénzügyi adatokat vizsgálja a befektetési döntések meghozatalához.

A VC Spectra (SPCT) folyamatosan finomítja kereskedési stratégiáit a piacok fejlődésével, kihasználva az adatvezérelt megközelítést. A korai teljesítmény, az ígéretes jövő és az okosrendszer a tokent az egyik legjobb befektetéssé teheti.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről:

Elővásárlás: https://invest.vcspectra.io/login

Honlap: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***