Bitcoin Spark vs. XRP: Miért számít a piaci sapka a potenciális profit szempontjából?

A piaci kapitalizáció, vagy más néven piaci sapka egy kriptopénz nagyságának vagy sikerességének a megmérésére utal. A mérés az összes bányászott vagy veretett token vagy érme összértékéből származik, és a digitális eszköz aktuális piaci árának és az érmék teljes számának szorzatából számítják ki. A piaci cap megbízható mérőszámokat ad egy egészséges projektről, amelybe érdemes befektetni. Alkalmanként a nagy piaci mérettel rendelkező kriptoprojektek a legbiztonságosabb és legkevésbé volatilis befektetések. A kisebb piaci sapkával rendelkező projektek, mint például a Bitcoin Spark, azonban a legnagyobb nyereséget hozó projektek, amelyek hosszú távon általában jelentősen meghálálják a korai befektetők erőfeszítéseit. Ez az új Bitcoin-alternatíva jobb befektetési eszköz, mint az XRP.

XRP ár előrejelzés

Az XRP az utóbbi időben a legjobban teljesítő altcoinok közé tartozik. A projekt többéves jogi csatát nyert az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet ellen. A hivatalos bírósági beadványok szerint a SEC azzal vádolta a Ripple-t és alapítóit, hogy illegálisan bocsátották ki az XRP kriptoeszközöket értékpapírként, anélkül, hogy regisztrálták volna. A Ripple Labs figyelmen kívül hagyta az ügyet, és azóta elmagyarázta, hogy az XRP tokenje nem értékpapír.

A Bitcoin Spark felülmúlhatja az XRP hozamát

Míg az XRP kiváló befektetés lehet a kriptórajongók számára, ez az új Bitcoin-alternatíva hosszú távon hatalmas potenciállal rendelkezik a befektetők számára. A Bitcoin Spark a legújabb altcoin, amelyet arra terveztek, hogy megoldja azokat a korlátokat, amelyekkel a jelentős blokklánc-hálózatok, mint a Bitcoin és az Ethereum szembesülnek. A projektet két fő céllal indították el. A bányászati jutalmak egyenlő elosztása a kis és nagyméretű hálózati validálók között, valamint a proof of work konszenzusmechanizmus felhasználása jövedelemtermelésre.

A platform egy egyedülálló hálózati validálási eljárást használ, amelyet proof-of-process néven ismerünk. A proof-of-process két bevált, továbbfejlesztett hálózati hitelesítési módszert ötvöz: a proof-of-work és a proof-of-stake módszereket. A hálózat mindkét hitelesítési eljárás előnyeit kihasználva biztonságosabb, átláthatóbb és rendkívül hatékony hálózatot alakít ki a bányászok és a staking hálózati résztvevők jelenlétében. A két konszenzusmechanizmus mellett a Bitcoin Spark fejlesztői egy fejlett jutalomelosztási mechanizmuson keresztül egyesítik a rendszert, hogy egységesítsék a jutalmazási folyamatot a hálózat minden résztvevője számára.

A platform bányászai jelentős szerepet fognak játszani a hálózat jövőjében a feldolgozási teljesítmény biztosításán keresztül, amelyet a harmadik felek hasznosnak találnak az összetett virtuális végrehajtások, például a videorenderelés elvégzéséhez. A feldolgozási teljesítményt ezeknek az entitásoknak és magánszemélyeknek adják majd kölcsön, cserébe BTCS tokenekért, az ökoszisztémát működtető natív digitális valutáért cserébe. Ez lesz a Bitcoin Spark hálózat elsődleges bevételi forrása.

Hirdetések a közösség javára

A Bitcoin Spark emellett technológiai platformjain keresztül reklámkampányt indít. A csapat olyan hirdetési résidőket hoz létre, amelyeket a reklámmárkák és marketingügynökségek kihasználhatnak, hogy szolgáltatásaikat és termékeiket a Bitcoin Spark közösség számára értékesítsék. A rések a projekt weboldalának és szoftveralkalmazásainak akadálymentesített részeiből lesznek kialakítva. A közösség fogja irányítani ezt a decentralizált funkciót azáltal, hogy a platform szolgáltatási feltételeit sértő hirdetés ellen szavaz.

A szavazásban bármely BTCS-tulajdonos részt vehet. Ha egy hirdetés több NEM szavazatot kap, a hirdetés továbbjut a következő szakaszba. Itt a Bitcoin Spark képviselője elemzi a hirdetést, hogy megállapítsa, a hirdetés valóban megsértette-e a platform előre meghatározott szabályait. Azok a pénztárcák, amelyek a hirdetés ellen szavaznak, és a képviselő jóváhagyja annak érvényességét, a hirdetők által kifizetett összeg 15%-át kapják meg. A fennmaradó összeget visszakapja az ügyfél. A Bitcoin Spark 2,25 dollárért árulja a BTCS tokenjeit, ami kedvezményes árat jelent a befektetők számára, hogy megszerezzék a tokeneket.

Tudj meg többet a Bitcoin Sparkról

Honlap: https://bitcoinspark.org/

BTCS token: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***