Hol vannak a legjobb kriptoajánlási programok?

Egy kriptoajánlási program pont olyan, mint bármely más ajánlási program, annyi extrával, hogy itt egy kriptoplatform vagy szolgáltatás üzemelteti a programot. A cél, hogy anyagilag motiválja arra a felhasználókat, hogy meghívják barátaikat, családtagjaikat a platformra. Minden egyes meghívás esetén, amely teljesíti a feltételeket, a plaform valamiféle anyagi juttatást ad. Ez lehet simán néhány coin, lehet valami jutalék vagy bármilyen más bónusz. A cél, hogy a platform növekedni tudjon felhasználói számában. A következőkben megmutatunk néhány platformot és hogy milyen kriptoajánlási programot üzemeltetnek. Fontos, hogy ezeket a programokat bármikor leállíthatják és változtathatják, szóval érdemes követni az aktuális feltételeket.

A legjobb kriptoajánlási programok

1) Kraken: a kriptotőzsde 10 dollárt ad egy meghívásért cserébe. De csak akkor, ha az általunk meghívott barátunk a regisztrációját követő 30 napban vesz vagy elad legalább 100 dollárnyi kriptot. Ekkor ő és mi is kapunk 10 dollárt BTC-ben.
2) ByBit: a ByBit kriptoajánlási programjában az általunk meghívott barátnak kell befizetés teljesítenie, mi pedig jutalékként akár 1025 USDT-t is kaphatunk
3) ZenGo: nem csak kriptotőzsdék, de például a ZenGo kriptotárca is ad meghívási jutalmat. Amennyiben az általunk meghívott személy legalább 500 dollárnyi kriptot vesz, mi kapni fogunk 10 dollárnyi kriptot
4) ApeX: a főleg derivatívák és futures szerződések kereskedésére használt platformon a meghívó 3%-os cashbacket azaz pénzvisszatérítést kap a kereskedési díjai után. De a meghívott is kap az ő kereskedéseiből jutalékot
5) Coinbase: az egyik legismertebb kriptotőzsdén a meghívó és a meghívott is kap 10 dollárt, amennyiben a meghívott teljesíti az adott ajánlatban szereplő minimális kereskedési összeget

További ajánlatok

6) OKX: az OKX egy egészen izgalmas ajánlattal rukkolt elő, amelynek keretében a meghívott és a meghívó is kap egy “zsákbamacskát”. Ha a meghívott legalább 50 dollár értékben teljesít befizetést vagy vásárlást 30 nappal a csatlakozása után. A zsákbamacska akár 10 ezer dollár is lehet.
7) 3commas: ez a platform talán kevésbé lehet ismert, de főleg kereskedési szolgáltatásokat és támogatást nyújt a kriptobefektetőknek, mint kereskedési botok. Ha a meghívottunk egy bizonyos szintű csomagra előfizet, akkor 25%-os jutalékot kaphatunk a kifizetései után.
8) Avatrade: ez egy nem csak kriptovalutákkal foglalkozó bróker, ahol a meghívottunknak elég kemény követelményei lesznek, de ha teljesíti őket, mi akár 250 dollárt is kaphatunk. A fő feltétel minimum 500 dollár befizetése és minimum 10 tranzakció végrehajtása.
9) Binance: ez valószínűleg egy sokakat érdeklő lehetőség. A meghívottnak itt 14 nap alatt minimum 50 dollárt kell befizetnie, amennyiben ez megvan, mindkét fél kapni fog 100 USDT összegű kereskedési díj levonást.
10) Uphold: itt 20 dollárnyi BTC-t kaphatunk, ha a meghívottunk 250 dollárt befizetett legalább és ekkora összegben tranzakciót is végrehajtott.