A Solana, a Dogecoin és a Bitcoin Spark felemelkedése: részletes elemzés

A Solana (SOL), a Dogecoin (DOGE) és a Bitcoin Spark (BTCS) augusztusban a kriptohírek középpontjában került. Nézzük meg tehát az ezeket a kriptovalutákat, milyen trendek befolyásolják a teljesítményüket.

Jó befektetés-e a Solana?

A Solana (SOL) több olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek jelentős növekedési potenciálra utalnak. A Solana fő erőssége abban rejlik, hogy másodpercenként több ezer tranzakciót képes feldolgozni alacsony költségek mellett. A hálózat ezt az egyedülálló architektúrájával és a Proof-of-Stake (PoS) és az innovatív konszenzus mechanizmus, a Proof of History (PoH) kombinálásával éri el. A Solana továbbá támogatja az okosszerződéseket is a hálózatán. Már most a decentralizált alkalmazások növekvő ökoszisztémájának ad otthont, amely kiterjed a szerencsejátékokra, a pénzügyekre, az NFT-kre és még sok másra. Ez bizonyítja a sokoldalúságát és a kriptovaluta adoptációjának egyre nagyobb mértékű potenciálját, ahogy a token egyre inkább a mainstream működés részévé válik. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Solana jövőbeli pályáját számos tényező befolyásolhatja. Ilyen például a Binance és a Coinbase elleni júliusi SEC-ügyek, amely során a SOL tokent értékpapírnak minősítették. Ezért a befektetési döntések meghozatala érdekében alapos kutatást és elemzést kell elvégezni.

Hogyan kell a Dogecoin tokent bányászni

A Dogecoin bányászatához szükséged lesz egy nagy teljesítményű számítógépre vagy egy speciális ASIC bányászgépre, egy Dogecoin tárcára a jutalmak fogadásához, valamint egy bányászszoftverre, mint például a CGMiner vagy az EasyMiner. Egy bányászpoolhoz való csatlakozás növeli a bányászati jutalom megszerzés esélyeit. Ugyanis az egyéni bányászat sok kihívást jelenthet és nagyon költséges is egyben. Állítsd be a szoftvert úgy, hogy csatlakozzon a kiválasztott poolhoz, add meg a tárca címét, és indítsd el a bányászati folyamatot. Rendszeresen ellenőrizd a bányászberendezés teljesítményét és hatékonyságát, és szükség szerint módosítsd a beállításokat. Nem szabad elfelejteni, hogy a Dogecoin bányászata folyamatosan fejlődik, ezért a sikeres bányászathoz elengedhetetlen, hogy naprakész maradj a hálózat változásaival kapcsolatban.

Miért erősödik a Bitcoin Spark?

A Bitcoin Spark azonnal megragadta a kriptoelemzők és befektetők figyelmét, miután augusztus 1-jén elindult az ICO-ja (Initial Coin Offering). Ez a Bitcoin fork azonnal elismerést szerzett azzal, hogy képes Satoshi eredeti elképzelésén javítani, miközben a kriptovaluta felhasználási esetek új korszakát készíti elő.

A Bitcoin Spark a blokkidő csökkentésével, az egyes blokkok tranzakciós kapacitásának növelésével és a node-ok számának jelentős növelésével sokat javított a tranzakciós sebességen. De közben a díjakat alacsonyan tudta tartani. A Bitcoin Spark emellett lehetővé teszi az okosszerződések fejlesztését is a platformján. Többrétegű okosszerződés végrehajtási rendszert használ. Ez lehetővé teszi mind a magas, mind az alacsony szintű programozási nyelvek használatát az okosszerződések telepítéséhez. Ez számos fejlesztőt vonzott a platformra, és a Bitcoin Sparkot számos felhasználási esetet kiszolgáló alkalmazások virágzó ökoszisztémájává alakította. A Bitcoin Spark már sikeres okosszerződés auditokon is átment, hogy biztosítsa rendszereinek biztonságát és fenntarthatóságát.

A Bitcoin Spark egyik legérdekesebb aspektusa a Proof-of-Process (PoP) alapú konszenzus mechanizmusa. Ez a Proof-of-Work (PoW) és Proof-of-Stake (PoS) innovatív keveréke, amely a bányászokat a blokkok validálásáért és a hálózat feldolgozási teljesítményének biztosításáért jutalmazza. A Bitcoin Spark mögött álló csapat felel azért, hogy bárki, aki Windows, Android, iOS, Mac OS vagy Linux rendszerű eszközzel rendelkezik, bányászhasson a projekt saját fejlesztésű alkalmazásának telepítésével, és engedélyezze a számítógép számítási kapacitásához való hozzáférést.

bitcoin spark

 

Új bevételt szerző funkciók is jönnek

A bányászok számítási teljesítményét ezután a Bitcoin Spark ügyfeleinek adják ki távolról elérhető számítási teljesítményként. A felhasználóknak BTCS-szel kell fizetniük, és a keletkező bevétel a bányászpoolba kerül, kiegészítve a BTCS token bányászati jutalmakat. Az a képesség, hogy korlátlan számú eszköz adhat számítási teljesítményt a blokkok validálása során, nagyban növeli a hálózat biztonságát, miközben a korlátlan bevételszerzés lehetőségét is megteremti. A Bitcoin Spark más, BTCS-ben történő fizetést igénylő, bevételt hozó szolgáltatásokat is bevezet majd a hálózaton, amikért szintén BTCS-sel kell majd fizetni. Ilyen új bevételt generáló funkció lesz az alkalmazáson megjelenő hirdetések is.

A Bitcoin Spark innovatív funkciói és a Bitcoinhoz (BTC) való viszonya nagy növekedésre és egyre növekvő adoptációra teszi alkalmassá. A projekt az ICO 2. fázisában tart, a BTCS tokent 1,75 dollárért árulják, és 15%-os bónuszt kínál.

További információkat a Bitcoin Sparkról itt találsz:

Weboldal: https://bitcoinspark.org/
Vásárolj BTCS-t: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***