A Web3 új nagymenője, a Launchpad XYZ már 1.2 millió dollár gyűjtött

A Launchpad XYZ ($LPX) hamarosan a Web3-szektor egyik legfontosabb sarokköve lehet. Az ökoszisztéma használatával a befektetők ugyanis egyszerűen mégis hatékonyan hozhatják meg a befektetéssel kapcsolatos legjobb döntéseiket.

Mivel a Launchpad XYZ egy “minden az egyben” felület, így az oldal egyszerre lehet hasznára kezdő és profi Web3-felhasználóknak. Ennek köszönhetően pedig senki nem fog lemaradni a kriptoszektor által kínált fantasztikus lehetőségekről.

A jelenleg zajló előértékesítés kapcsán pedig több szakértő is azon a véleményen van, hogy a listázást követően a projekt az izgalmas felhasználási módja miatt szerves részét képezheti majd a kriptoszektornak.

A Launchpad XYZ közelebb hozza a Web3 világát

A projekt fejlesztőinek az elsődleges célja, hogy mindenki számára hozzáférhetővé tudják tenni a Web3 izgalmas világát. Legyen szó NFT-kről vagy kriptopénzekről, itt kivétel nélkül mindent, egyetlen felületen keresztül el lehet majd érni.

A csapat ügyesen felismerte, hogy bár sokakat érdekelnének az ilyen jellegű befektetések, azonban az elérhető oldalak bonyolultsága a legtöbb lehetséges kereskedőt távol tartja.

Éppen ezért a Launchpad XYZ egy olyan ökoszisztéma lesz, melyet bárki képes lehet egyszerűen használni. Akár még úgy is, hogy semmilyen előzetes tudással nem rendelkezik a blokklánc-technológiával kapcsolatban.

Ennek köszönhetően pedig könnyen lehet, hogy a projekt képes lesz megtörni az eddigi status quo-t az ilyen jellegű oldalak piacán.

launchpad fobb funkcioi

A whitepaperben ezzel kapcsolatban az olvasható, hogy az oldal létrehozása során a készítők kifejezetten arra törekedtek, hogy egy “ismerős felület” köszöntse majd a felhasználókat. Ezen keresztül pedig másodpercek alatt el lehet majd érni minden lényeges Web3 projektet.

A főoldalon keresztül ráadásul nem kizárólag kereskedésekre lesz lehetőség. Elérhetők lesznek a legjobb metaverzum világok, különböző decentralizált pénzügyi alkalmazások, sőt akár különböző játékokkal még pénzt is tudsz majd keresni.

Lehetőséged lesz ugyanis egy gondosan összeválogatott Play-to-Earn (P2E) játékkínálatot is kipróbálni, ahol kizárólag a legizgalmasabb projekteket érheted majd el.

Idővel pedig olyan funkciókkal fog bővülni a kínálat mint a token csereprogram és a Launchpad XYZ saját fejlesztésű pontozórendszere, a “Launchpad Quotient”.

Utóbbi összesen 400 különböző adatpont alapján fogja rangsorolni a különböző kriptopénzeket és NFT-ket, amivel első ránézésre tudhatod majd, melyek azok a projektek amibe érdemes befektetni.

Most még kedvezményes áron vásárolhatsz $LPX érméket

Ha kedvet kaptál ehhez a valóban teljesen egyedi, és széles igényeket kielégítő projekthez, jó hírünk van: most a listázási árnál jelentősen alacsonyabb áron juthatsz hozzá az $LPX tokenekhez.

Az előértékesítés során a befektetők egy tokent mindössze 0.0445 dollárért vásárolhatnak meg.

Ahhoz, hogy te magad is részesévé válhass a Launchpad XYZ páratlan világának csak annyit kell tenned, hogy ellátogatsz a projekt előértékesítésének weboldalára.

launchpad 1-2 millio merfoldko

Ha ezzel megvagy a kriptotárcád segítségével el is tudod végezni a vásárlást. A fizetés során pedig nem kizárólag Ethereummal és Binance Coinnal tudsz fizetni, hanem akár bankkártyával is.

Utóbbi esetében különdíj kerül majd felszámításra, viszont cserébe nincs szükség semmilyen hosszadalmas kriptovásárlásra.

A listázás várhatóan még idén le fog zajlani, ezért az alacsony áron elérhető érmékből célravezető lehet minél hamarabb vásárolni.

Mivel a Launchpad XYZ viszonylag alacsony kezdeti mérettel fog rendelkezni, így nem csupán a hosszú-, hanem a rövid távú befektetőknek is tökéletes választás lehet a projekt.

Bár a várható értékét nem lehet előre tudni, egyes elemzők szerint egyáltalán nem kizárható, hogy a listázás után a projekt piaci kapitalizációja akár a 10-szeresére is nőhet.

Lenyűgöző ütemterv és kiegyensúlyozott tokenomika

Nem túlzás azt mondani, hogy a Launchpad XYZ ütemterve alapján a fejlesztők a következő évek során nem fognak unatkozni.

A következő években ugyanis olyan izgalmas fejlesztésekre lehet majd számítani, mint a töredékvásárlások bevezetése, a mesterséges intelligenciával támogatott keresések, sőt maga a Launchpad XYZ, mint NFT DEX is üzemelni fog.

A várható folyamatos növekedés esélyét pedig tovább növeli az $LPX érmékben rejlő, szinte határtalan növekedési lehetőség.

play to earn jatekok launchpad

A teljes érmekészlet 25%-a az előértékesítés során kerül eladásra, míg 40%-a az érméknek az ökoszisztéma folyamatos fejlesztésére lesz majd fordítva.

Továbbá 15% $LPX a közösségi jutalmakat majd, illetve 10% a jövőben várható marketing kiadásokat fedezi majd.

Összességében elmondható, hogy bár a készítők nem kis fába vágták a fejszéjüket, a jelek szerint mindennel rendelkezhetnek, ami a tartós sikerhez kell.

Ennek köszönhetően pedig a projektnek valós esélye van arra, hogy a kriptoszektor legnagyobb Web3 felületévé tudjon válni. Amikor pedig ez bekövetkezik, akkor kapnak majd a fejükhöz, hogy miért nem vásároltak még a mostani, 0.0445 dolláros áron néhány $LPX tokent.

Amennyiben azok közé tartozol, akik túl későn tudnak csak elcsípni egy érmét, akkor érdemes lehet a Launchpad XYZ érméiből még azelőtt feltankolni, hogy berobbanna a projekt.

Ha pedig előbb szeretnéd alaposan megismerni a Launchpad XYZ világát, abban az esetben látogass el még ma a projekt weboldalára!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**