Két új altcoinnal erősít a Binance

Új blokklánc projekttel és decentralizált közösségi médiával bővíti Launchpool portfólióját a Binance. Az új feltörekvő projektek inkubálására létrehozott Binance Launchpool lehetőséget ad a befektetőknek, hogy a lekötött BNB, TUSD és FDUSD kriptójukért cserébe korán szálljanak be a legújabb kriptoérmékbe.

A Sei (SEI) és a CyberConnect (CYBER) projektek listázásával lassan eléri a negyvenedik útjára indított projektet a Binance Launchpool. A Launchpool lényege, hogy az újonnan kiadandó érmékre vágyó Binance userek leköthetik kriptójukat, hogy cserébe 30 napon keresztül farmolhassák a (jelen esetben) SEI és a CYBER tokeneket. Az új érmék augusztus 15-től nyilvánosan is kereskedhetőek lesznek a Binance tőzsdei felületén BTC, USDT és BNB párokkal.

A maga nemében mindkét új token ígértesnek tűnik: a Sei saját közlése szerint a leggyorsabb blokklánc lesz a piacon, amely nem csak egy egyszerű DeFi blokklánc szeretne lenni, hanem egy univerzális csere platform mindenféle digitális eszköz számára. Az alkotók víziója szerint a Sei egyesítené a meglévő játék (pl. The Sandbox, Chilliz), közösségi (STEPN, ENS), NFT (OpenSea, Magic Eden) és DeFi (Uniswap, dydx) projektek ökoszisztémáját, és teljes átjárást biztosítana a különböző digitális eszközök között.

A CyberConnect ezzel szemben egyetlen konkrét problémára ad választ: a közösségi média túlzott centralizáltságára. A magát a web3 legelső, és legnagyobb decentralizált közösségi médiájának aposztrofáló cég eddig összesen 25 millió dollár kockázati tőkét gyűjtött be, és már most kompatibilis az Ethereum és a Binance Smart Chain mellett az Optimism és az Arbitrum blokklánccal is, weboldala szerint pedig már most összesen 2500 partnerrel működik együtt az ökoszisztémában.