Jók a LINK kilátásai, érdemes megbízást kiadni a Tradecurve platformon

Az elmúlt kereskedési napokban a Chainlink (LINK) árfolyama emelkedő trendet mutatott, amelyet egy igen erős visszapattanás előzött meg az 5 dolláros támaszszintről, és azóta is felfelé ívelő pályán maradt a görbe. Így az elmúlt héten a LINK több mint 12%-ot emelkedett, bár a napi grafikonja az emelkedő trend lassulását jelzi. A token egy bullish mintát alakított ki, ami jelentős árfolyam-emelkedést eredményezett.

A LINK technikai elemzései bikapiaci trendet mutatnak a kereslet és a felhalmozódás enyhe csökkenése mellett. Az elmúlt kereskedési napokban azonban a LINK olyan mintázatot alakított ki, amely az árfolyam irányának lehetséges megfordulására utal. E visszafordulás megakadályozása érdekében kulcsfontosságú, hogy a LINK megtartsa felfelé irányuló mozgását, és túl tudjon lépni a közvetlen ellenállási szinteken. Emellett a piaci kapitalizáció enyhe csökkenése a vásárlóerő csökkenését is jelzi.

LINKUSDT napi rfolyam

LINKUSDT napi árfolyam

A cikk írásakor a Chainlink (LINK) tokennel 6,90 dolláron kereskedtek. Az altcoin jelentős erőt mutatott, miután az 5 dolláros szintről pattant vissza. Az emelkedés ellenére azonban a LINK ellenállásba ütközhet a 7,30 dolláros szint környékén, amely történelmileg mindig is erős plafont jelentett a token számára.

Ezt az ellenállást tovább erősíti a dupla csúcs mintázat kialakulása (pirossal jelölve), ami általában medvés jelnek számít. Ennek eredményeképpen fennáll annak is a lehetősége, hogy a LINK a 6,60 dolláros helyi támaszszint környékére csökkenhet, sőt, potenciálisan még az alá is, egészen az 5,80 dolláros támaszszintig.

LINK elemzés

Mit mutatnak a mozgóátlag mutatók és a Bollinger-szalagok?

A kettős csúcs mintázat kialakulása során a vételi erő jelentősen csökkent, ami egy közelgő csökkenő árfolyammozgás jelöl. A Relatív Erősség Index (RSI) is medvés eltérést jelzett, ami szintén a kereslet csökkenésére utal.

Bár az RSI mutató a vonal felett maradt, a mutató a vételi erő csökkenését jelzi. Ennek ellenére a LINK-nek sikerült a 20-as egyszerű mozgóátlag (SMA) vonal felett maradnia. Ez azt jelzi, hogy a vevők még mindig uralják az ármozgást. Ha azonban a jelenlegi árszintről csökkenés következik be, az ahhoz vezethet, hogy a LINK a 20-SMA (piros) alá esik, ami visszahozhatja az eladókat a piacra.

A mozgóátlag-konvergencia-divergencia (MACD) indikátor, amely az árfolyam lendületét és a trendfordulókat tükrözi, csökkenő zöld színű hisztogramot alakított ki. Ez szintén a vételi jelek potenciális csökkenésére utal. Emellett a volatilitást jelző Bollinger-szalagok szélesre nyíltak, ami jelentős árfolyam volatilitás lehetőségét jelzi a következő kereskedési időszakokra.

Ha az ilyen jellegű technikai elemzések alapján szeretnél kereskedni, érdemes figyelmet fordítani a kriptoszféra egyik új feltörekvő kereskedési platformjára, ami Tradecurve néven fut.

Mi a Tradecurve?

A Tradecurve egy hibrid kereskedési tőzsde, amely egyesíti a centralizált és a decentralizált tőzsdék legjobb elemeit. A Tradecurve lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kereskedjenek forex eszközökkel, részvényekkel, árucikkekkel és kriptovalutákkal egy felhasználói számláról, anélkül, hogy végig kellene menniük az ügyfélazonosítási lépéseken. Víziójuk, hogy a kereskedésnek határok nélkülinek kell lennie, és mindenkinek lehetőséget kell kapnia arra, hogy saját kezébe vegye pénzügyei irányítását, és megnyíljon előttük az online kereskedés minden lehetősége.

A Tradecurve azért jött létre, hogy a felhasználók számára a lehető legegyszerűbbé tegye a globális pénzügyi piacokon való kereskedést, és ehhez a lehető legjobb ügyfélélményt kínálja. A felhasználók gyorsan regisztrálhatnak egy új fiókot és egyből nyithatnak egy számlát, amihez csak az e-mail címüket kell megadni. A fiókhoz aztán könnyen csatlakoztathatják a saját kriptotárcájukat, és utána feltölthetik a kereskedés indításához a számlájukat az platformon elfogadott kriptovaluták széles skálájának befizetésével, amelyek között megtalálható a Bitcoin, Ethereum, BNB, USDT, és a Dogecoin is.

Miben nyújt egyediséget a Tradecurve a keresedés során?

Az egyedi saját fejlesztésű platform lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy egy egységes felületen keresztül kereskedjenek a felhasználók a legkülönbözőbb eszközosztályokkal, például kriptopénzekkel, részvényekkel, devizákkal, opciókkal, ETF-ekkel és árucikkekkel. Ennek az átfogó megközelítésnek az eredményeképpen egy platformon tudnak a kereskedők az eszközosztályok széles spektrumához hozzáférni. Ez lehetővé teszi számukra portfóliójuk diverzifikálását és a kereskedési lehetőségek azonnali kihasználását több piacon is.

Másik fontos előny a blokklánc technológia alkalmazásából származik. A transzparencia kiemelt szempont a kereskedések során is, és ezért azt rendszereikben és folyamataikban is hatékonyan kezelik a blokklánc technológia nyújtotta előnyök kihasználásával. A felhasználóik a kriptovalutákat fedezetként használhatják a tőkeáttételes pénzügyi eszközökkel való kereskedéshez, miközben teljes mértékben megtartják a kontrollt a titkosítási kulcsok felett.

A Tradecurve platform a kereskedők számára versenyképes és szabványosított árazást biztosít minden eszközosztályban. A csapat átlátható és megfizethető kereskedési díjakat szabott ki, amelyek a blokkláncon keresztül ellenőrizhetők. A kereskedők így a legkedvezőbb árakat kapják a kereskedéseikhez, és nagyobb hozamot érhetnek el befektetéseikből.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***