A Lido DAO, az 1inch Network és a VC Spectra kétszámjegyű növekedése – Mibe fektessünk először?

A SEC kontra Ripple ügyben – a kriptovaluta javára hozott – bírósági ítélet után 2023. július 13-án megannyi kriptovaluta mellett a Lido DAO (LDO) árfolyama is megugrott. Egy másik árfolyamgrafikonon az 1inch Network (1INCH) is pozitív meglepetést okozott tulajdonosainak, miután a token 75%-os növekedést produkált. A befektetők azonban még mindig a VC Spectra (SPCT) -ra fogadnak. A VC Spectra (SPCT) már az előértékesítési szakaszban 2,4 millió dollárt gyűjtött össze.

>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENEKET MOST!<<

17%-ot ment a Lido DAO (LDO) július második hetén

A Glassnode Insights adataiból kiderült, hogy a Lido DAO (LDO) az Ethereum Shanghai frissítése óta a piac elsőszámú választása lett a likvid stakingben. A Lido platformján több mint 14 146 550 859 dollárnyi stakelt Ethereum van, ami a többi likvid staking  versenytárssal szemben egyértelmű győztessé teszi a Lidot.

A Lido DAO (LDO) egy nem aktívan kereskedett eszköz, és viszonylag stabil ármozgást tart fenn. Idén márciusban azonban sikerült értékének nagyjából 20%-át elveszítenie, miután arról kezdtek pletykák terjengeni, hogy az amerikai SEC a likvid stakinget nyújtó szolgáltatók ellen tervez fellépni. Ezután július 13-án egy amerikai bíróság úgy döntött, hogy az XRP nem felel meg az értékpapírra vonatkozó szabványnak, ami hatalmas csapást mért az Egyesült Államok kriptoregulációs törekvéseire.

A döntés a Lido DAO (LDO) árfolyamát is felbolygatta, és a július 13-i 1 876 dollárról másnapra 2 452 dollárra emelkedett. Jelenleg a Lido 2 192 dolláron kereskedik, és a szakértők tanácsa szerint érdemes más, bikafutam előtt álló tokenekbe is fektetni.

A Messari szerint az 1inch Network (1INCH) felhasználói bázisa 3,56 millióról 4,94 millióra nőtt 2023 második negyedévében. Emellett a 38%-os növekedés mellett a platform napi aktív felhasználói száma is új csúcsot ért el júniusban, mintegy 65 000 fővel.

A szakértők szerint az 1inch növekvő népszerűsége és a SEC vs. Ripple ügyben nemrégiben hozott kedvező döntés okozta, hogy az 1INCH egy hét alatt több mint 75,71%-ot ment, 0,3004 dollárról 0,5455 dollárra. Az elemzők továbbra is szoros figyelemmel kísérik a tokent, hogy lássák, képes-e fenntartani jelenlegi bikás lendületét.

A VC Spectra (SPCT) ára 37.5%-kal nő a második szakaszban

A VC Spectra (SPCT) egy innovatív decentralizált fedezeti alap, amely arra épült, hogy stratégiai befektetéseken keresztül ösztönözze az innovációt és a fejlődést a blokklánciparban. Az SPCT token tulajdonosai a negyedéves jutalom mellett részesedést is kapnak a profitot termelő vállalatok nyereségéből. Valamint a felhasználók blokkláncvállalkozások széles köréhez férhetnek hozzá azok korai szakaszában, és exkluzív pre-ICO-kon van lehetőségük tokeneket vásárolni.

A VC Spectra (SPCT) első előértékesítési szakasza jelenleg 92%-os, tehát még van esély 0,008 dolláros áron hozzáférni az érméhez. Ezt követően a projekt a következő előértékesítési szakaszba lép, amikor is egy token ára 37,5%-kal fog emelkedni, és a VC Spectra (SPCT)-t 0,011 dollárért kínálják majd az új vásárlóknak.

Tudj meg többet a VC Spectráról (SPCT) és annak előértékesítéséről az alábbi linkeken:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login

Weboldal: https://vcspectra.io

Telegram: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***