Erre fogadj a Fradi BL-selejtezős meccsére

Július 19-én sor kerül Ferencváros és a feröeri KÍ vagyis a Klaksvíkar Ítróttarfelag közötti BL-selejtező mérkőzésre a Groupama Arénában. A mérkőzés magyar idő szerint este 18:00-kor veszi kezdetét, és jegyvásárlásra továbbra is van lehetőség a Fradi hivatalos weboldalán keresztül.

Szektortól függően, már akár 3-4000 forinttól lehetőség nyílik élőben is megnézni ezt az izgalmasnak ígérkező találkozót.

Írásunkban megvizsgáljuk a két csapat milyen esélyekkel lép a pályára, a korábbi találkozók milyen eredménnyel zárultak, milyen fogadásokat érdemes megkötni, illetve elmondjuk azt is, hogy a fogadásokat melyik oldalon kötheted meg.

Milyen teljesítményt nyújtott idáig a két csapat?

A Ferencváros és a KÍ közötti találkozóra az UEFA Bajnokok Ligája selejtezőinek keretében kerül sor. A két csapatnak ez a második összecsapása, korábban július 11-én a Feröer-szigeteken került sor az első találkozóra.

Bár az összesen 53 000 lakossal rendelkező Feröert sokan lebecsülték, köszönhetően a csapat győztes mentalitásának, végül képesek voltak megizzasztani a Ferencvárost. A végeredmény így egy döntetlen 0-0 lett.

Az első 30 percben a Zöld Sasok képesek voltak a lendületes kezdést fenntartani, azonban a labda keménysége, a pálya szűkös mérete, a pályán található műfű illetve a hűvös idő miatt végül megtört a kezdeti lelkesedés.

A második félidő viszonylag eseménytelenül zajlott le, eltekintve néhány veszélyesebb beadástól a KI részéről, ezekből azonban csak kevés valós helyzet alakult ki.

fradi - klaksvik fogadas

Szintén nehezítette a magyar csapat esélyét, hogy több új játékos is a kezdőben volt, akik még nem szoktak össze.

A mostani azonban nem az első alkalom volt, amikor egy magyar csapatnak meggyűlt volna baja idegenben Feröerrel. 1997-ben az Újpest csapatának törd bele a bicskája az apró sziget csapatába, és végül a találkozó 2-2-es eredménnyel zárult.

Érdekes módon az előző szezon során is hasonló nyitást láthattunk BL-selejtezőn. Ekkor a kazahsztáni Tobol ellen játszott döntetlent a Ferencváros. Később azonban a mérkőzés visszavágója 5:1-re zárult, ami előrevetíti a most várható eredményt is.

Az előző 5 mérkőzését az FTC vegyes eredményekkel zárta. Míg az ACS Sepsi és a FC Botosani ellen képesek voltak a győzelemre, a KÍ, és a Quarabag ellen már csak döntetlenre futotta, míg a Salzburggal szemben alulmaradtak.

Ezzel szemben a KÍ-nek csupán egy döntetlen jutott (az FTC ellen), a többi 4 mérkőzést sorra megnyerték.

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Mire érdemes fogadást kötni szerdán?

Bár úgy tűnhet, hogy a KÍ-nek van esélye a szerdai mérkőzésen, reálisan nézve akár egy döntetlen is mérhetetlen nagy meglepetés lenne. Az FTC ugyan gyengén teljesített a legutóbbi találkozó során különböző külső és belső okok miatt, ezek egy hazai mérkőzésen kevésbé lesznek meghatározók.

Szerdára Magyarországon továbbra is 30 fok feletti idő várható, ami a KÍ csapatára nézve kifejezetten rossz hír. Összehasonlításként, a szerdai nap során Feröeren a maximum várható hőmérséklet 10 fok lesz és a következő 2 hét során szinte folyamatosan esni fog.

Ennek tükrében szinte biztosra lehet mondani a Fradi győzelmét, és minden bizonnyal a mérkőzés során több gólt is tud majd lőni a csapat.

fradi fogadas lucky block

Érdemes lehet megfontolni egy hendikep fogadást, mivel véleményünk szerint legalább 2, de akár 3-5 gól sem kizárható az FTC részéről.

Az első gólt is a Zöld Sasok részéről lehet várni, ráadásul erre nem kizárt, hogy az első 15 percben kerül majd sor.

Végezetül, a KÍ számára kíméletlen idő miatt nem tűnik valószínűnek, hogy a csapat tud majd gólt lőni, ezért ezt a fogadást is érdemes lehet megjátszani.

Ezeket a fogadásokat érdemes megkötni

Fogadás Odds Fogadóiroda
Ferencváros győzelem 1.19x Lucky Block
Ferencváros 1. gól 1.2x Lucky Block
Ferencváros gólok száma 2.5 felett 1.88x Lucky Block
Első gól a mérkőzés első 15 percében 2.6x Lucky Block
KÍ nem lő gólt 1.46x Lucky Block
Ferencváros hendikep 2.5 felett 1.75 Lucky Block

Ahogy az látható, még a viszonylag merészebb fogadásokkal kapcsolatban is alacsony szorzók mellett lehet fogadni. Ennek ellenére mindig tartsuk szem előtt, hogy kizárólag annyit kockáztassunk, amennyinek az elvesztése sem jelent gondot számunkra.

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Hol érdemes fogadást kötni?

Most, hogy átnéztük a szerdai mérkőzés esélyeit, térjünk ki arra, hogy milyen oldalakon érdemes fogadni.

Kutatásunk során mi arra jutottunk, hogy a fogadások megkötésére a legjobb oldal a Lucky Block. Nem csupán az egyszerű felhasználói felület és a gyors regisztráció miatt ajánljuk, hanem mert a befizetések során számos kriptót is használhatsz.

Ennek köszönhetően pedig ki- és befizetések másodpercek alatt fognak megvalósulni, ráadásul a kriptóban elvégzett tranzakciók miatt lehetőséged nyílik akár online pókerezni is.

A választható befizetési módok mellett a Lucky Block egyik nagy előnye, hogy a csatlakozók számára fantasztikus bónuszok érhetők el.

Az első ilyenre már a csatlakozáskor sor kerül. Amennyiben legalább 20 eurónak megfelelő összeget töltesz fel a számládra, abban az esetben nem csupán 200% üdvözlő bónuszban részesülhetsz, hanem további 50 ingyenes pörgetést is kapni fogsz a Wanted Dead or a Wild játékban.

Ez azonban még nem minden. Amennyiben úgy döntesz, hogy egy hétfői vagy szerdai napon szintén felöltöd a számládat, úgy további ingyenes pörgetéseket, sőt akár pénzvisszafizetést is kaphatsz.

Szintén a Lucky Block előnyei között kell említeni az elérhető játékok széles választékát. Összesen ugyanis többezer különböző nyerőgép és élő asztal közül válogathatsz, így egészen biztosan meg fogod találni a számodra ideális szórakozási lehetőséget.

Végül a Lucky Block “Sport” szekcióban több mint 50 különböző sportágra és e-sportra tudsz fogadásokat kötni.

Ne maradj le a fantasztikus szorzókról, csatlakozz még ma Lucky Block oldalához és fogadj a szerdai FTC KÍ mérkőzésre.

18+. Kérjük felelősségteljesen játssz!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**