8000 dollárból 5.7 milliárd? Valakinek sikerült!

Az végének közeledtével egyre több jóslatot lehet azzal kapcsolatban olvasni, hogy 2024-ben a 2021-es évhez hasonló bikafutamon mehet keresztül a teljes szektor.

Ekkor az úgynevezett “minden rally” idején a legtöbb kriptó értéke a sokszorosára emelkedett. A folyamat során olyan mém érmék árfolyama, amilyen a Shiba Inu vagy a Dogecoin a sokszorosára tudott nőni.

On-chain adatok szerint még 2020 augusztusában egy bátor befektető 8000 dollár értékben vásárolt SHIB tokenekből. Hihetetlen módon a teljes futam ideje alatt megtartotta a tokenjeit, melyeknek 1 évvel később az értéke már 5.7 milliárd dollár volt. Más szóval egyetlen rövid év alatt 85 millió százalékos növekedést lehetett elérni.

Mivel ismét egy hasonló év elé nézünk ezért valószínűnek tűnik, hogy egy jól megválasztott befektetéssel döbbenetes hozamokhoz juthatunk majd hozzá. Erre pedig az egyik legjobb lehetőséget egy kevésbé ismert altcoin, a Meme Kombat kínálja.

Köszönhetően a projekt alacsony méretének, továbbá izgalmas felhasználási módjának és virális jellegének, rövid idő alatt a befektetők kedvencévé válhatnak az MK tokenek.

Az előértékesítési szakaszukban lévő kriptókat jelenleg 0.257 dolláros áron lehet megvásárolni, azonban ez az összeg hamarosan emelkedhet. Éppen ezért ha a legjobb lehetőség után kutatsz, érdemes lehet minél előbb lecsapni az MK-ra.

A legjobb befektető legendája

A korábban említett befektetővel kapcsolatban sokan úgy tartják, hogy minden idők legmagasabb hozamát sikerült elérnie.

A vásárlásra lényegében a Shiba Inu indulása utáni napokban került sor. Ekkor a “Ryoshi” -ként emlegetett fejlesztő összesen 8000 dollár értékben vásárolt az akkor 0.00000000109. dolláros tokenekből.

Mivel minden adat ellenőrizhető on-chain, ezért pontosan lehet tudni, milyen árfolyam került sor a vásárlásra és az eladásra.

Ryoshi előrelátása busásan megtérült, amikor 2021 októberében 0.00086 dolláros árfolyam adott túl a tokeneken. Ekkor a kezdeti befektetés értéke már milliárdos nagyságrenden mozgott.

Az Etherescan adatainál jól látható, hogy több különböző tárca között osztotta szét a SHIB tokeneket a kereskedő. Ezek közül azonban nem ürítette ki az összes címet, vagyis úgy látszik továbbra is megmaradt a hit a Shiba Inu növekedésében.

Sokan úgy vélik a jövő évi bikafutam, továbbá a hamarosan megjelenő Shibarium kapcsán a SHIB értéke ismét rekordok közelébe kerülhet.

Azonban a korai hozamokhoz hasonlót már így sem lehet elérni, hiszen a kezdetek óta a SHIB mára az egyik legnagyobb mérettel rendelkező mém tokenné vált.

Megismételheti a Meme Kombat a Shiba Inu sikereit?

Sokak figyelmét keltette fel a Meme Kombat, egyáltalán nem véletlenül. Az izgalmas ökoszisztémára épülő projekt ezért minimális idő alatt tudott összegyűjteni több mint 4 millió dollárt.

Ráadásul az utóbbi időben több kriptobálna is felbukkant a token körül. Erre ékes bizonyíték, hogy december elején egy nagybefektető 20 perc alatt 100,000 dollár értékben vásárolt MK-t.

memekombat-fooldal

Ahogy az látható volt a Shiba Inu példáján, a sikernek két titka van: mások előtt kell, kellően nagy mennyiségben vásárolni tokenekből. Aki így tesz, az némi szerencsével életet megváltoztató hozamot érhet el.

A Meme Kombat világa egyszerre ötvözi a fogadásokat, a játékokat és a mém kriptókat, aminek köszönhetően széles rétegekhez juthat el a projekt.

A felhasználók különböző mém tokenek kabalái közötti harcokra köthetnek fogadásokat, amivel MK-hoz juthatnak. Erre azonban kizárólag azoknak lesz lehetőségük, akik lekötötték a natív altcoinokat.

Ezzel kiugró passzív bevételekhez lehet jutni, így ha nem szeretnénk feltétlenül fogadásokat kötni, akkor is megéri a stakelés.

A készítőknek továbbá lényeges volt, hogy a munkájukat minél nagyobb transzparencia mellett végezzék. Pontosan ezért nem is csináltak titkot kilétükből. A projekt alapítójával, Matt Whitemannal ezért bárki fel tudja venni a kapcsolatot, akár LinkedIned keresztül is.

A felsoroltakat szem előtt tartva a Meme Kombat valóban mindennel rendelkezik, ami a tartós sikerhez kellhet.

A Meme Kombat valós felhasználási móddal van ellátva

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Meme Kombat abszolút újradefiniálja a mém tokenek fogalmát.

Szemben ugyanis a legtöbb új projekttel, a Meme Kombat világában fontos szerep jut az ERC-20 MK-nak. Többek között ezért is tűnik valószínűnek, hogy a Meme Kombat képes lesz az átütő sikerre.

meme-kombat-hogyan-mukodik

Bár nem ennyire látványos, mégsem lehet megfeledkezni az MK tokenomikájáról. A teljes tokenkészlet fele az előértékesítés ideje alatt kerül eladásra, míg 30 százalék a stakelési alapba fog kerülni.

Mivel a fennmaradó rész fele-fele likviditási fedezetre és közösségi jutalmakra lesz fordítva ezért elmondható, hogy a készítők egyáltalán nem különítettek el saját maguk számára MK-t.

Más szóval az ökoszisztéma jövője abszolút a közösség kezében lesz.

A közösségi szemlélet azonban nem csak itt ütközik ki. A fejlesztők a harcokat évadokra bontva mutatják majd be, és a későbbi évadokat már szorosan a közösség tagjaival együttműködve szeretnék létrehozni.

Vagyis a Meme Kombat világa mindig olyan lesz, amilyennek a felhasználók szeretnék.

Nem érdemes sokat várakozni

Összefoglalva tehát a Meme Kombat egy alacsony mérettel, azonban óriási növekedési potenciállal rendelkező új altcoin.

Jelenleg a projekt előértékesítési szakaszában van, így a korai befektetők fix és alacsony áron juthatnak hozzá az MK-hoz.

A csatlakozást a magyar nyelven elérhető weboldalon keresztül tudod megtenni ETH, USDT és BNB segítségével egyaránt.

Hála az Ethereum hálózatának, a megvásárolt MK-t akár azonnal le is tudod kötni, amivel meg is kezded a passzív jövedelem begyűjtését.

Ha szeretnéd részletesebben is megismerni a projektet, látogasd meg a Meme Kombat weboldalát, még ma!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**