2024 legjobb altcoinjai, köztük a Blast 5000%-os lehetséges ROI-val

A kriptopiac jelenleg nyugodt, és egy várható bikafutásra készül. Az altcoinok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, és az emelkedés korai jeleit mutatják. Egy potenciális robbanás előtt állnak. Az ígéretes növekedési kilátásokkal rendelkezők közé tartozik a BlastUP, az Ondo, a Near Protocol, a Notcoin és a ZRO. Ezek az altcoinok érdekes lehetőségeket kínálnak, a BlastUP kiemelkedik a potenciális 5000%-os megtérülése miatt. A reflektorfényben 2024-ben ezek az altcoinok állnak, mint a kriptovilág ígéretes eszközei.

A BlastUP elindítja a Blastbox V2-t: egy kincsesbánya tele előnyökkel

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, a BlastUP, amely most gyűjtött össze 8 millió dollárt az előértékesítés során, a Blastbox V2 elindításával újabb lehetőséget kínál, hogy $BLASTUP tokeneket szerezhessenek a felhasználók előértékesítési áron. Ez a lehetőség egy kincsesláda, amely tele van előnyökkel, köztük $BLASTUP tokenekkel és Booster pontokkal. A BLASTUP tokenek megvásárlása a tokenindítási esemény előtt lehetőséget kínál egy okos befektetésre, mivel a szakértők akár 1000%-os potenciális hozamot jósolnak.

A Blastbox V2 nemcsak értékes eszközöket kínál; ez egy kapu a BlastUP exkluzív kiváltságaihoz. A tulajdonosok olyan előnyöket élveznek, mint az NFT és a tokenairdropokat, a BlastUP Club tagság és az IDO-khoz való elsőbbségi hozzáférés.

Fedezd fel a Blastbox V2 teljes potenciálját

A Blastbox V2 beszerzése az utolsó esélyed, hogy a legjobb áron biztosítsd a korai hozzáférést a BlastUP-hoz. Ez a launchpad platform gyorsan a Blast blokklánc erőművévé válik, és már négy sikeres IDO-val hívta fel magára a figyelmet.

Ha még mindig a következő nagy kriptokincset keresed, ne keress tovább. Mindössze 9999 Blastbox V2 elérhető az induláskor, páratlan hasznossággal megpakolva, ezek a ritka loot boxok készen állnak arra, hogy kilőjenek.

Szerezd meg a Blastbox V2-t most, mielőtt mind elfogy!

Ondo (ONDO) 1,19 dollárnál ellenállás, a bikák erőre kapnak

Az Ondo (ONDO) jelenleg 0,88 és 1,10 dollár között kereskedik, az erő jeleit mutatja a közelmúltbeli árfolyamdömping után. A bikák egyre nagyobb lendületet vesznek, a héten több mint 14%-kal feljebb tolva a tokent, bár az egyhavi változás negatívan áll. Az érme árfolyama az elmúlt hat hónapban jelentősen megugrott, a nyereség meghaladta a 3300%-ot. Az 57 körüli RSI-vel, ami sem túlvett, sem túladott állapotokat nem jelez, és a token a 10 napos mozgóátlag közelében ül, az ONDO hamarosan áttörheti az 1,19 dolláros ellenállási szintet.

NEAR Protocol: A bikák teret nyerhetnek a kitöréshez?

A NEAR Protocol (NEAR) ígéretes jeleket mutat a piac legutóbbi zavarai közepette. Jelenleg a NEAR a 4,56 és 5,87 dollár közötti tartományban kereskedik, és közeledik a 6,34 dolláros kulcsfontosságú ellenállási szinthez. A legutóbbi 1 hetes közel 27%-os árváltozással és a 6 hónapos körülbelül 72%-os emelkedéssel a token jelentős felfelé irányuló lendületet mutat. Az olyan technikai mutatók, mint az 5,59 dolláros 10 napos SMA és a 62-es érték közelében lévő RSI megfelelő bikás lelkesedésre utalnak. Ha ez a tendencia kitart, a NEAR a 7,66 dollárnál lévő második ellenállás felé emelkedhet, ami a jelenlegi felső tartományból több mint 30%-os potenciális emelkedést jelent.

A Notcoin árfolyama ellenáll: A bikák potenciális kitörésre készülnek

A Notcoin (NOT) jelenleg 0,0133 és 0,0174 dollár között kereskedik, a bikák meglepő erőt mutatnak a közelmúltbeli piaci zuhanások ellenére. Az érme 10,71%-os emelkedése az elmúlt héten növekvő lendületre utal. A legközelebbi ellenállási szint 0,0197 dollárnál van, a bikák készen állnak a nyomásra. Ha a Notcoin átlépi ezt a küszöböt, akkor 0,0238 dollárig emelkedhet, ami körülbelül harmincöt százalékos potenciális ugrást jelentene. Az elmúlt hat hónap 697,25%-os emelkedése tovább erősíti a bikás narratívát. A jelenlegi 57,06-os Relatív Erősség Index (RSI) azt mutatja, hogy sem túlvásárolt, sem túladott, ami további növekedési teret sejtet.

A LayerZero (ZRO) kitörésre készül?

A kriptopiac közelmúltbeli turbulenciái ellenére a LayerZero (ZRO) erős potenciált mutat egy bikás kitörésre. Jelenleg 3,48 és 4,39 dollár közötti árfolyamon a ZRO a 3,98 és 3,80 dolláros 10 napos és 100 napos egyszerű mozgóátlagok felett tartja magát. A közel 63-as Relatív Erősség Index (RSI) felfelé irányuló mozgást jelez. Ha a ZRO képes áttörni a legközelebbi ellenállást 4,91 dollárnál, akkor a következő szintre, 5,83 dollárra emelkedhet, ami több mint 30%-os potenciális emelkedést jelentene. A legutóbbi egyhavi közel 300%-os árfolyamváltozás erős lendületre utal.

Következtetés

A 2024-es piac ígéretes, növekedési potenciállal rendelkező altcoinokat mutat. Az Ondo, a Near Protocol, a Notcoin és a ZRO rövid távú nyereséget kínálnak. A BlastUP azonban kiemelkedik a lenyűgöző 5000%-os ROI potenciáljával. A projektet erős koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integráltsága különösen vonzóvá teszi. Ez a kombináció különbözteti meg a BlastUP-ot az említett altcoinok közül, mely a legnagyobb potenciállal rendelkezik a jelentős hozamra.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***