2000%-os megtérülésről beszél egy szakértő, miután az Ethereum és Solana-befektetők is beszállnak a DeeStream (DST) platformba

Az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) dinamikus mozgása közepette a figyelem a DeeStreamre (DST), egy blokkláncalapú streamingplatformra terelődött, amelynek egy szakértője figyelemre méltó, több mint 2000%-os nyereséget vetít előre. Miközben az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) rajongói belevetik magukat a DST előértékesítésének korai szakaszába 0,035 dolláron, nyilvánvalóvá válik a jelentős hozam lehetősége. A decentralizált tulajdonjogot és úttörő streaming-élményt kínáló DeeStream (DST) ígéretes projektnek tűnik a blokklánctérben, amely magával ragadja az innovatív lehetőségeket kereső befektetőket.

Az Ethereum (ETH) vegyes pályát mutat, bullish és a bearish indikátorok alakítják a kereskedői hangulatot

Az Ethereum (ETH) jelentős árfolyammozgásokon ment keresztül. Áttörte a hosszú távú Fib ellenállási szinteket, és 2024 januárjában ismét elérte a 2717 dolláros csúcsot. A rövid távú Fib-ellenállás közelmúltbeli elutasítása ellenére az általános trend továbbra is pozitív. A heti Relatív Erősség Index (RSI) vegyes jeleket mutat, a hármas medvés divergencia potenciális lefelé irányuló mozgásokat vetít előre. Az X-en posztoló elemzők eltérő véleményt képviselnek, egyesek a bullish trend folytatódását jósolják, míg mások aggodalmukat fejezik ki az Ethereum (ETH) társalapítója, Jeffrey Wilcke részvényeinek eladása miatt. A napi grafikon továbbra sem egyértelmű, a 0,618 Fib retracement szint fölé való kitörés potenciálisan egy új éves csúcshoz vezethet, ami az indikátorok szerint 3350 dollár körül lehet.

A Solana (SOL) 125 dolláros célt tűzött ki maga elé a bikás lendület közepette

A Solana (SOL), az ötödik legnagyobb altcoin, bullish hullámzásba kezdhet, mivel új, 52 hetes csúcs kialakítására törekszik. A Solana (SOL) a döntő 80 dolláros szintről való bikás visszafordulást követően erős emelkedő trendben van, és a 100 dolláros pszichológiai határt veszi célba. A grafikon elemzése alapján van esély a 125 dollár fölé történő kitörésre. Ez egy kritikus ellenállási szint az 50%-os Fibonacci-szint közelében. Azonban nem árt óvatosnak lenni, mivel a kereskedési volumen csökkenő tendenciát mutat, ami egy lehetséges fordulatra figyelmeztet. Az MACD indikátor potenciális medvés átmenetre utal, a kereskedőknek ezért figyelemmel kell kísérniük a 125 dolláros kitörést a további ármozgás szempontjából.

DeeStream (DST): Blokkláncbriliáns a streamingben

A DeeStream (DST) egy blokkláncalapú streamingplatform ígéretével tört be a piacra, amely a Web3 integrációval emeli az otthoni mozizás élményét. A teljesen decentralizált DeeStream (DST) kollektív irányítási infrastruktúrával rendelkezik a hagyományos platformokon tapasztalható kényszerítő korlátozások nélkül. A DST tokenek birtoklása tulajdonjogot és részvételt biztosít a platform irányításában, valamint jelentős jutalmakat a platform bevételeiből. Jelenleg az előértékesítés első szakaszában, 0,035 dolláron a DST-befektetők korai hozzáférést kapnak a platform teszteléséhez, így a nagyközönség előtt betekintést nyerhetnek a DeeStream (DST) működésébe.

Az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) árfolyammozgásai közepette a DeeStream (DST) sem szűkölködik az optimizmusban. Egy szakértő elképesztő, 2000% feletti nyereséget prognosztizál a streamingplatform számára. Ahogy az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) befektetői belépnek a DeeStream (DST) előértékesítésének korai szakaszába, nyilvánvalóvá válik a jelentős hozam lehetősége. A streaming innovatív megközelítésével és decentralizált tulajdonosi modelljével a DeeStream (DST) a blokklánctér ígéretes projektjeként is tündökölhet majd a jövőben. A befektetők szorosan figyelemmel kísérik a platform fejlesztési és előértékesítési szakaszát a potenciális lehetőségek és nyereségek szempontjából.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a weboldalán ide kattintva.

*Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.*