Újra itt a bikapiac? A bitcoin ára ismét a 64 ezer dollár felett

Az elmúlt hét pozitívan indult, és a kriptopiacon jelentős árfolyammozgások történtek. A BTC ára átlépte a 64 000 dolláros határt, az ETH értéke pedig elérte a 3100 dolláros szintet. Az izgalmak közepette a Raboo, a DeFi világ új szereplője több mint 1 millió dollárt gyűjtött a folyamatban lévő előértékesítése során.

Cikkünkben beszámolunk arról, hogyan alakulhat a Bitcoin, az Ethereum és a Raboo sorsa a következő hónapokban.

A BTC árfolyama gyorsan helyreállt

A világ első és legnagyobb kriptopénzeként a bitcoin (BTC) árfolyama a teljes piacra hatással van. Következésképpen a Bitcoin felezés utáni esés a piac csökkenő tendenciáját okozta, ami arra ösztönözte a befektetőket, hogy felszámolják pozícióikat. Ezek a piaci viselkedések a Bitcoin jelentőségét bizonyítják a teljes kriptovaluta ökoszisztéma szempontjából.

A BTC árfolyamának legutóbbi növekedése az egész piac fellendülését eredményezte, a legtöbb token 10%-os növekedést mutatott az elmúlt héten. Emellett a szakértők úgy vélik, hogy a Bitcoin árfolyama az elkövetkező hónapokban eléri a 75 000 dollárt, mivel egyre több intézményi befektető lép be a piacra.

Mi történhet az ETH árfolyamával a következő hónapokban?

Az Ethereum elsőként vezette be az okosszerződéseket a Web3 világában, majd a második legértékesebb kriptopénz lett. Ez a nagy fellendülés az Ethereum jelentőségének tulajdonítható az egész kripto ökoszisztémában – a DeFi szektortól az NFT iparágig.

A projekt iránti lelkesedés ellenére az Ethereum (ETH) árfolyama még mindig 3000 dollár körül mozog. A szakértők szerint a nagy volatilitású időszak része a piacnak, és az Ethereum jövője még mindig fényesnek tűnik. Az Ethereum az elkövetkező hónapokban elérheti az 5000 dolláros határt, a befektetőknek tehát érdemes megragadniuk a lehetőséget, és fel kell készülniük a következő bikafutam kezdetére.

Raboo (RABT): A kriptovilág feltörekvő csillaga

A Raboo egy új AI mém érme, amely lenyűgözte a piacot a fejlett technológia, a SocialFi mechanika és a közösség által vezérelt filozófia egyedülálló keverékével. A befektetőknek számos funkciót és exkluzív előnyöket kínál, mint például AI által generált mémek és tartalmak értékesítését a Raboo post-to-earn platformján keresztül.

Innovatív technológiájának és robusztus ökoszisztémájának köszönhetően a Raboo jelenleg több mint 5000 támogatóval büszkélkedhet. A token jelenleg mindössze 0,0042 dolláros áron érhető el, és a korai befektetők számára 100-szoros megtérülést ígér, ezért a Raboo-ra egyesek a következő aranyként tekintenek.

Következtetés

Ahogy a piac visszanyeri erejét, a befektetők a bitcoin (BTC) és az ethereum (ETH) árfolyamát figyelik. Mindez optimista környezetet biztosít a Raboo előértékesítése számára. Ne hagyd ki ezt az arany biztos ehetőséget!

Csatlakozz a Raboo előértékesítéséhez erre a linkre kattintva!

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***