A bizonytalan piac kedvez a DeeStream előértékesítésének, a Zcash és a BNB befektetők is beszállhatnak

A kriptopiacon erős ingadozás tapasztalható. A Zcash körülbelül 5,5%-ot emelkedett, a Binance Coin csupán 3%-ot, míg más eszközök meredek esésbe kezdtek. A piac gyenge teljesítménye miatt a befektetők az alternatív tokeneket keresik, hogy még a hónap lejárta előtt büszkélkedhessenek a kiemelkedő nyereségükkel.

A keresés közben sok befektető szeme megakadt a DeeStream előértékesítésén, amely egy decentralizált, globális streaming szolgáltatás kezdete lehet. A gyenge piac megnyitotta az utat a Web3 alapú streaming szolgáltatás natív tokenje előtt. A cikk írásakor a második előértékesítési szakaszban lévő tokent mindössze 0,06 dollárért árulják. Egyesek szerint ez az ár jó belépési pont lehet az okos befektetők számára.

Binance Coin airdropja elkötelezte a felhasználókat

A Binance Coin BNB Price BNB Price a legnagyobb kriptotőzsde natív tokenjeként az egyik legnépszerűbb és legtöbbet használt eszköz. A 2017-ben indított Binance Coin azért jött létre, hogy a tőzsdét a globális piac pénzügyi tevékenységének élvonalába helyezze. Mivel a platformja a leghasználtabb és legismertebb, nem meglepő, hogy a natív tokenje a negyedik helyen áll a piaci kapitalizációban.

A cikk írásakor egyidőben a Binance Coin hálózata óriási airdropot indított, ösztönözve a korai hozzáférést a Web3 felhasználók számára. A token kezdeményezése egy jutalomalapú program, amely airdropot és számos küldetést tartogat a felhasználók számára. Bár ez egy jó módja lehet a közösség bevonásának, nem biztos, hogy vissza fogja tartani a befektetőket a DeeStream előértékesítésétől.

Trust tárca allokációt kaphat a ZCash?

A Zcash protokollt úgy tervezték, hogy megvédje a felhasználók magánéletét és anonimitását. A zk-SNARK a zéró-tudásbizonyítási technológiát használja a tranzakciók végrehajtásához. A protokoll eddig fokozatosan nyert teret a kriptoközösségben. A legtöbb felhasználó számára a Zcash azon képessége, hogy nem fedi fel a felhasználói adatokat, bizonyítja, hogy a protokoll platformja védett.

A platform egyik fő pontja, hogy a felhasználók számára biztosítja a magánélethez való jogot, kihasználva a decentralizált protokoll előnyeit. A hírek szerint a Greyscale elindíthatja a Zcash bizalmi allokációját tartalmazó, az adatvédelemre összpontosító első ETF-jét. A pletykák szerint a befektető Grayscale Zcash Trust 10%-os allokációval rendelkezik.

A DeeStream megelőzheti a hagyományos streaming platformokat

A DeeStream egy Web3-alapú, decentralizált streaming szolgáltatás. A projekt indítóalapja a DeeStream token lett, így aki megvásárolja és birtokolja az érmét az beleszólhat abba, hogy mi történik a platformmal a piacra lépés után. Ez a decentralizált jelleg a platform egyik kiemelkedő előnye.

A DeeStream platform felhasználói emellett ígéretet kaptak néhány dologra. A legfontosabb az, hogy nincs szükség a KYC folyamatra, ahogyan azt más platformokon látjuk. A másik előny, hogy a tulajdonosok bármikor ki tudják venni a pénzüket. A harmadik és egyben utolsó pedig az, hogy a platformon semmilyen tartalom nem lesz cenzúrázva, amíg az a törvényes kereteken belül marad. Ezt a három kulcsfontosságú dolgot sok felhasználó keresi a közösségekben. Sokan arra számítanak, hogy ezek a jellemzők fogják adni a DeeStream előnyét a hagyományos streaming oldalakkal szemben.

További részletekért látogass el a DeeStream hivatalos weboldalára.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***