Lenyűgözi a befektetőket a Pushd előértékesítésének hatodik szakasza, az e-kereskedelem felvillanyozása

Azáltal, hogy a Filecoin tárolókapacitást kölcsönöz a felhasználók számára egy stabil és biztonságos ökoszisztémában, jelentős hírnévre tett szert. A Filecoin natív tokenje, a FIL számos kriptotőzsdén elérhető a befektetők számára, azonban az utóbbi időben tapasztalt korrekciónak köszönhetően a befektetők átmenekültek a Pushd -ba.

A Pushd jövedelmező lehetőséget biztosít az e-kereskedelmi szállítók és vásárlók számára. Mivel a projekt előértékesítési kampányának már a hatodik szakaszában van, kétség sem fér hozzá, hogy a befektetői érdeklődés magas szintre eljutott, globálisan találják vonzó alternatívának a projektet.

A Filecoin ragyogó piaci teljesítménye

A Filecoin az egyik leghíresebb Web3 protokoll a biztonságos adattároláshoz. A FIL a projekt gerincét adja és tisztességes biztosítékot kínál minden tranzakcióhoz és a platform funkcionalitásához. Az elmúlt hetek felkavaró eseményeinek hatására a FIL is jelentős korrekcióval kellett azonban, hogy szembenézzen.

A FIL árfolyama a CoinMarketCap adatai alapján 6,21 dollár. Az elmúlt héten 3,50%-os növekedés arra enged következtetni, hogy a projekt – és a piac egésze is – túl van a korrekció nehezén. Ebből kifolyólag rendkívül jó hetek és hónapok várhatnak a Filecoinra, mely 2021 áprilisában a 200 dolláros árfolyamot is elérte.

A FIL havi volatilitási indexe 14,55 körül van, ez pedig azt jelenti, hogy a token birtoklása galaktikus kockázattal jár. Ebből következett az, hogy a befektetők átvándoroltak a Pushd előértékesítésébe, mely most védve van a piaci bizonytalanságtól.

Ez lenne a Filecoin innovatív tőzsdeplatformja

A kriptovaluta felhasználók több módszerrel is hozzájuthatnak tokenjeikhez, melyek közül az összes alternatíva előnnyel és hátránnyal is rendelkezik. A tőzsdei befektetés az egyike azoknak a módszereknek, ahol tokenjeink lekötéséért – staking – cserébe extra hozamban részesülhetünk. A Filecoin ilyen téren előrelépett, újrabefektetési platformja pedig az STFIL.

Innovatív jellege ellenére az STFIL katasztrofális teljesítménynek tette ki a Filecoin-t egy kétértelmű kínai jogi vizsgálat miatt, melynek köszönhetően a rendőrségnek kellett akcióba lépnie. A hatóságok 23 millió dollár értékű FIL-t követtek nyomon egy titokzatos tárcáig.

A kínai jog megsértése miatt aggódhatnak a FIL-tulajdonosok, ugyanakkor a platform biztos benne, hogy csak egy félreértésről van szó, hiszen a projekt az egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb képviselője a narratívának. Ennek ellenére a FUD előmozdította a kereskedők belépését a Pushd előértékesítési kampányába.

A Pushd innovációt teremt az e-kereskedelemben

Az online vásárlás térnyerése az 1990-es évek közepén indult meg, legjelesebb képviselője pedig az Amazon. Az ipar felfutásának hála olyan innovatív és decentralizált képviselők jelentek meg a piacon, mint a Pushd, mely egyike a legígéretesebb projekteknek.

A Pushd előértékesítési kampánya jelenleg a hatodik fázisban tart, a befektetőknek pedig még mindig van lehetőségük egy olyan projektbe fektetni, mely remek diverzifikációs és nyereségteremtő eszköz. A folyamatban lévő piaci korrekció közepette a Filecoin befektetői már elköteleződtek e mellett a lenyűgöző projekt mellett, stabilizálva az értékesítés volumenét.

A négylépcsős csatlakozási folyamatot követően bárki beléphet az előértékesítésbe, és korai befektetője lehet ennek az igen nagy potenciállal rendelkező projektnek. Az előértékesítés ezen szakaszában mindössze 0,144 dollárért vásárolhatók meg a PUSHD tokenek, ami hamarosan blue chip kriptovaluta lehet az elemzők szerint.

Ez az előértékesítés lehet a Pushd nagy áttörése, nézd meg a hivatalos honlapjukat.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***